美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

眼鏡

我返工都著得好斯文, 有時著套裝tim, 我想佩膠框眼鏡, 點樣唔會太老氣呢?
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

侯爵府

Re: 眼鏡

金屬幼框會唔會好d
因衣著太斯文載膠框比較老氣

伯爵府

wear了好多年金屬幼框想轉下look, 我見gucci/burberry 的款都幾trend bor!

侯爵府

你要著得好型先掂,因著套裝外型上會打折
不如你試o下電個爆炸頭,返工時窄起頭髮,再載上膠框鏡,
效果會唔會好好多呢(我返工見個女仔係o甘o架)

伯爵府

oh!太激了!
我怕我老闆同老公都受不了 :mrgreen:
有無d斯文d的方法

男爵府

環保接龍勳章

不如戴無框眼鏡啦.容易襯呀!
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

伯爵府

我d遠視+散光好勁, 無框會見到塊片好厚

男爵府

環保接龍勳章

可以做超薄鏡片呀. 冇咁重.戴得舒服些。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

伯爵府

我已做超簿的, 淨片都要$6xx, 再簿d要$1200, 太貴啦

複式洋房

I want to buy new glasses too.

淨片都要$6xx, 再簿d要$1200, 太貴啦, I have the same problem, I want to buy a plastic trendy with brandname glass flame, but plus the 鏡片 will be around $1500. Any good optical shop suggestion?

伯爵府

damiergirl,

估唔到遇到你呢個天涯淪落人, 我地呢類遠視+散光又無con佩, 只可wear glasses, 塊片又厚又重, 真係有苦自己知 :cry:
我唔wear glasses個樣靚d,以前後生就可以唔用, 但年紀開始入三字頭, 唔用眼鏡好辛苦好易頭痛 :cry: 所以一副靚眼鏡對我來說是很重要的

首頁

尾頁

跳至