意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 26|主題: 126911

有無人係康x居請過印印

男爵府

國民生產總值:5304

有無人係康x居請過印印

Hi,

今日我係康x居請左個工人, 請問有無mama係果度曾經請過工人, 因為個agent話經朋友介紹, agency fee 可以平d, 同埋介紹果個人有份禮物送返比佢 (係比小朋友返playgroup既discount, 最少都有20%), 請問各位曾經係果度登記過
o既mama 可以幫個忙嗎?萬分感謝, pls pm me, many thanks.

Jerry豬媽咪

男爵府

國民生產總值:7622

Re: 有無人係康x居請過印印

Yes, you pay half price if you are introduced by friend.

男爵府

國民生產總值:7622

please check pm

男爵府

國民生產總值:5304

to : 天天媽咪
pls check pm. thanks

大宅

國民生產總值:4009

天天媽咪,

Please check PM.

Regards
Winleg

珍珠宮

國民生產總值:46610

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我係0係康樂居請印印. 如果有需要幫手, 可以PM我.

子爵府

國民生產總值:12545

請問康樂居呢間agent好唔好架?如果我有個朋友既印印轉比我去呢間agent續約要比幾多agent fee呀?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.