懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇比歌BB聽?胎教。

我成日比BB聽D兒歌,以下個兒歌web我個B好鍾意聽架!佢会係我個肚"un"下"un"下咁架!

http://howkid.com/kid/

別墅

Re: 有冇比歌BB聽?胎教。

草仔仔,係咪好得意呢?我個靚女B重好鍾意Twins架!

別墅

草仔仔,係咪好得意呢?我個靚女B重好鍾意Twins架!

別墅

你咁細個咋!我大係10年呀!而家先生第1個。所以我拕得比你辛苦呀!

其实BB對音樂好敏感,比多D慢歌可能会乖D。哈!

別墅

草仔仔,等我再揾下有冇D得意兒歌先。我希望BB有童真,因我覺得而家D小朋友冇哂以前我哋D童真喇。

別墅

蝦蝦,分享下啫。我覺得D公仔畫得好得意架!純音樂太悶呢!呢D又可以唱比呀B聽吖嗎!

別墅

草仔仔,我又揾到個web有中英文兒歌日故事架!你上去玩下吖!

http://www.e-bobo.net/hgame15.htm

別墅

草仔仔, 你係咪見到以下個面呢?你click入去個document 就得架喇!

Multiple Choices
The document name you requested (/bbs2/attachments/55v2_alibaba.swf) could not be found on this server. However, we found documents with names similar to the one you requested.
Available documents:

/bbs1/attachments/55v2_alibaba.swf (mistyped character)
/bbs3/attachments/55v2_alibaba.swf (mistyped character)
Please consider informing the owner of the referring page about the broken link.

別墅

其實我覺得只要你鍾意BB都会鍾意聽嘅。

首頁

尾頁

跳至