育兒好物

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

huggies尿片好用嗎?

如題~
我家有隻曳曳豬

大宅

Re: huggies尿片好用嗎?

我用過pampers同埋huggies我覺得huggies好用d, 神奇貼硬身d同埋大塊d, 雖然冇尿濕指示, 不過對我黎講都唔係咁大問題, 而且huggies平d :mrgreen:

大宅

very good, price is cheap and quality is good!

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

garytai 寫道:
我用過pampers同埋huggies我覺得huggies好用d, 神奇貼硬身d同埋大塊d, 雖然冇尿濕指示, 不過對我黎講都唔係咁大問題, 而且huggies平d :mrgreen:

我都覺得係呀,huggies好用d~

[/url]

民房

好好用 , 晚上用最好 , 腰圍高過其它牌子 , 好過 pampers 好多 , pampers 又貴又唔好用.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好好用 ! :lol:

大宅

我都覺得好好用 特別是女仔 女仔最緊要比教長ar pampers係給得勁 但係short lor 而且huggies 又平0的 係藥房買仲平多十幾蚊ar pampers 成一百蚊 我寧願密0的換lu

侯爵府

等我買一包試下先lu~thanks~各位mama
我家有隻曳曳豬

複式洋房

好好用 !

複式洋房

好好用 !

複式洋房

好好用 !

大宅

我覺得 huggies 好過 pampers 囉

子爵府

請問有無人可以送出huggies片片收據呀, 我想換個波波池比囝囝玩呀, 扙, 佢係用pampers架, 可否幫忙呀, pm我丫唔該!

大宅

Hi mamas,
do you know what the useage of the "points" from huggies diaper's bag ?? many thanks !

xx ky-aggie xxx

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

ky-aggie 寫道:
Hi mamas,
do you know what the useage of the "points" from huggies diaper's bag ?? many thanks !

xx ky-aggie xxx

有時佢地會有d 奬賞計劃可以用嚟加錢換禮物,雖然唔係時時啱用, 不過唔理咁多, 儲起佢以備不時之需

複式洋房

ok_leung 寫道:
好好用 , 晚上用最好 , 腰圍高過其它牌子 , 好過 pampers 好多 , pampers 又貴又唔好用.

me too

大宅

thanks ! I will keep them all.

xx ky-aggiexx

首頁

尾頁

跳至