潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

邊到電負離子平靚正

如題&價錢??

洋房

Re: 邊到電負離子平靚正

我在炮台山站附近的HAIR SHOP做過,$400左右,效果幾好,LONG LASTING。
我係安嬰兒BB

男爵府

HKD650.00 會送一次焗油 , 只收現金.

詳見PM

禁止訪問

醒目開學勳章

洋房

Dear wakuwaku,

Can you PM me also? Thank you.

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

CHKWAN 寫道:
同我整開頭髮個髮型師幾好, 佢幫我整負離子and hair cut, 好直and very nice, 都整得好細心, 價錢又唔算貴, 在中環區IFC, 很多明星都去他處整頭ga, Original price for hair cut is $380. If you refer by me, he can give you 20% discount. 如果有興趣可以pm me 啦!
pm左你la,我想知剪&電加埋how much?

禁止訪問

醒目開學勳章

洋房

我最近係荃灣in and out做完都ok,價錢負離子$280,
油離子$380都幾平你可以去試下!

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 瞓得好勳章 環保接龍勳章

有無d o係沙田區or尖沙咀 o家??

禁止訪問

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 瞓得好勳章 環保接龍勳章

lmk 寫道:
沙田 A1
唔錯ar~

a1 o係邊o家?? 做負離子大約幾$$

複式洋房

MA ON SHAN have one salon call "hair zoom",price around $680 (包洗剪吹and treatment)!我o岩o岩整左!佢地會問左你之前有冇整過負離子/other,跟住先决定用邊款直髮膏~因為個髮型師同我講過每個人髮質同埋受損程度唔同,所以一定唔會個個都用同一個牌子既直髮膏,同埋佢地間salon今年整頭髮平左la~coz上半年前問淨係負離子都$800 ga(洗剪吹再加$90架)

有興趣就PM我呀!!!

首頁

尾頁

跳至