意見反饋
義工

想生BB 今日: 3|主題: 99412

好想放鬆心情

大宅

國民生產總值:3448

好想放鬆心情

我而家努力中,但係成日都放鬆唔到,我唔想俾自己咁大壓力,但係成日都會不期然咁唸起,我想問下大家有冇放鬆心情o既方法呀?

禁止訪問

國民生產總值:28450

貓狗褓姆 畀面勳章

Re: 好想放鬆心情

民房

國民生產總值:35

don:

唔好吟緊張啦!對身體唔好呀而且越緊張越唔成功架,你可以做運動做一些自已仲意開心的事就得架啦∼!我已經努力成五年多啦都係仲努力緊放鬆心情啦好姊妹
:mrgreen:

伯爵府

國民生產總值:16190

don,

不如你聽吓music.

複式洋房

國民生產總值:250

Don,

I am in the same situation just as yours. I do know that will affect the result, just cannot help being thinking of it all the time..........the only thing I can do is tell myself, "relax...........relax..........." but as you can see, easier said than done la~~~~~ Let's try to encourage each other.........

Lydia

禁止訪問

國民生產總值:3892

禁止發言

國民生產總值:9299

複式洋房

國民生產總值:171

不要去想它..或培養一些新興趣

大宅

國民生產總值:3265

Coco926, DON

你真係講得啱, 成事在天, 無錯, 依家有, 未必對你好,
DON, 你諗吓, 雖然我地個個都係好想做媽咪, 但係,
有無諗過, 當有咗既時候, 係開心, 但係亦會面對其他擔憂
既野, 會擔心BB係肚入面會點, 有無問題, 若果生咗出來
個BB, 係好激氣既, 學壞咗, 咁自已咪仲傷心.

做任何野, 我地無盡過力而唔成功, 係會令我地有遺憾同後
悔, 但係, 當我地已經盡咗力, 唔成功, 我地應該唔好唔開
心或遺憾. 咁樣諗, 自己會好過D.

MINNIE

大宅

Wbrenda, fibi18, ew911, Lydiahui, Coco926, mandy_tai, poly, Minniechung, 多謝妳地o既回覆,我希望大家都齊齊放鬆咁努力,唔覺意咁bingo!!
Brenda
我都要番工嫁,不過就公司唔太忙,所以未東又諗一餐,西又諗一餐囉!
Sorry, 我無MSN嫁,如果有時間,大家係BK度傾下計丫。
CoCo926
恭喜妳bingo呀,咁妳要樣樣小心,生一個健康BB。

DON

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

wbrenda,
sorry呀,原來妳叫過我呀,我唔知道添。 ?-(
咁我點樣先可以知道妳係叫過我呀?

DON

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.