跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我仔係珈琳幼稚園畢業啦 , 有一個書包一件冬季校褸一件冷外套 , 須然用左4年 , 不過仲keep得唔錯 , 如果丟掉我覺得好浪費 , 所以睇下有無媽咪唔介意接手

雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

別墅

免費送: 珈琳二手書包 & 校褸

我有個朋友佢仔仔11 月將會入去讀 n1 呀 ! 佢都想問人有無人可以送出 , 請問你有無細件架 , 個書包是否都o岩
n1 用架 .......如果o岩用 , 可以比我嗎 ? 吾該

原帖由 tszkiuma 於 09-8-29 12:26 發表
我仔係珈琳幼稚園畢業啦 , 有一個書包一件冬季校褸一件冷外套 , 須然用左4年 , 不過仲keep得唔錯 , 如果丟掉我覺得好浪費 , 所以睇下有無媽咪唔介意接手 ...
我仔仔同我好有緣架 ~ 點解 ??? 係因為我同佢都係同月同日生日:party:呀 ! 不是特登開刀 , 而係真的順產呀 ! 我買六合彩都未種過 , 竟然生仔就可以一齊慶祝生日呀 ! 哈哈 ~~~ :-D :-)

大宅

好媽媽勳章

唔好意思 , 有位媽咪比你早一步pm我 , 我已留給她了 , 很抱歉 !

原帖由 Eugene 於 09-8-30 00:06 發表
我有個朋友佢仔仔11 月將會入去讀 n1 呀 ! 佢都想問人有無人可以送出 , 請問你有無細件架 , 個書包是否都o岩
n1 用架 .......如果o岩用 , 可以比我嗎 ? 吾該

...
雖然我們不能左右天氣 , 但是可以改變自己的心情 !

首頁

尾頁

跳至