意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 6|主題: 31270

好驚, 發現自己的大便是綠色, 你們有冇試過?

別墅

國民生產總值:603

好驚, 發現自己的大便是綠色, 你們有冇試過?

有冇人試過有這個情況?

大宅

國民生產總值:2244

Re: 好驚, 發現自己的大便是綠色, 你們有冇試過?

你有無食過肝類? :-x

版主

國民生產總值:28203

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係咪食得菜多啊.........
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

別墅

我食過小麥草 (健康食品), 甘桔和桔等.

伯爵府

國民生產總值:16190

我相信你係食左小麥草,所以有這情況.係正常wow!

別墅

國民生產總值:860

我做完手術後都係咁

男爵府

國民生產總值:5927

如果是食了小麥草就係正常的了。我自己都係一樣。 :)

別墅

wongleelee
點解會咁?

我做完手術後都係咁

別墅

國民生產總值:860

我諗做手術前係無得食野的,手術後我又淨係食流質野,搞到好耐先有大便,跟住成個禮拜都係綠色的,可能排責呱我諗 ?-(

你呢個情況有左幾耐呀,你d飲食習慣正唔正常呀?

伯爵府

國民生產總值:15622

食菜多呀! :mrgreen:
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

國民生產總值:1013

如果食左好多用綠茶粉整ge糕點,都有尼個可能ga!因為綠茶粉都有用綠色素ga!

大宅

國民生產總值:1058

對啊!! 如果喝了甘筍汁, 也是會深橙色的. 如與食物相關, 不用太擔心!

別墅

國民生產總值:895

大便如果係綠色, 應該係你身體內有過多既鐡質or金屬物質, 例如食得蝦. 蟹等等多重金屬既物質就會咁, 其他仲有黑色, 啡色, 金黃色都有唔同既意思架, 留意下食既野, 睇下有冇改善丫.

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.