意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 133|主題: 88483

在網上拍賣見到D手袋好平,買唔買得過??

大宅

國民生產總值:3805

在網上拍賣見到D手袋好平,買唔買得過??

我見到個Gucci新款牛角袋賣400幾蚊,買唔買得過,會唔會係價架??佢冇寫係100%real.

請指教!!

別墅

國民生產總值:568

Re: 在網上拍賣見到D手袋好平,買唔買得過??

賣到咁平,多數都係假野
我個女叫善程b,o向2003年5月27日出生 :-D 我的玉照:http://www.babyhome.com.tw/bb/33331

大宅

國民生產總值:3507

咁平多數係假ga~仲有就算有寫100%real都唔一定係真~coz真野既正確英文係"authentic"!!! 小心
[size=x-small]囡囡9:57pm  出世~重5lbs13

大宅

國民生產總值:1763

我覺得買唔過呀.都唔知佢真定假呀,
不如加多小小錢,買個新既 :wink:

複式洋房

國民生產總值:421

唔係真嫁!如果係真佢會寫明100%real, ??%new.仲會同你去二手店check真假.

大宅

國民生產總值:3805

咁又係,如果係真既,都唔會咁平啦!成本都要啦!
rennielo 寫道:
唔係真嫁!如果係真佢會寫明100%real, ??%new.仲會同你去二手店check真假.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.