意見反饋
義工

潮流時尚 今日: 62|主題: 88431

邊度有得買公雞童裝波鞋???

大宅

國民生產總值:1658

邊度有得買公雞童裝波鞋???

我前2日係波鞋街見到, 但無我囝囝個size, 知唔知邊度可以買到&多款ga? (我睇中左一對白色有藍色公雞款)

tks~~

男爵府

國民生產總值:9154

Re: 邊度有得買公雞童裝波鞋???

太古城uny童裝部有呀,好多款好型仔,價錢我就唔記得! :lol:
***南無阿彌陀佛***

子爵府

國民生產總值:13744

西田嬰兒部果度都有得賣呀
$3xx一對

大宅

tks so much!!!
我會去look look......

伯爵府

國民生產總值:17137

我見過"運動家"有喎

大宅

phoebe^^ 寫道:
西田嬰兒部果度都有得賣呀
$3xx一對

請問係西田近邊一度呀????童裝部嗎????

伯爵府

國民生產總值:17137

西田係沙田新城市廣場第三期,嬰兒部係電梯隔離

男爵府

國民生產總值:5305

畀面勳章

海港城公雞專門店

禁止訪問

國民生產總值:12333

好媽媽勳章

水晶宮

國民生產總值:59997

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

tst slivercord 有好多款!
我睇中左對白底with金雞 :mrgreen:

大宅

connie117 寫道:

TST slivercord係邊度ga???
有無我睇中果對白底藍雞呢???
tks~~

水晶宮

國民生產總值:59997

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

yauling 寫道:
[quote]
connie117 寫道:

TST slivercord係邊度ga???
有無我睇中果對白底藍雞呢???
tks~~[/quote]

yauling,

白底藍雞??
我估有ar~~because我果日用左mobile影底左張相ar~
我send比你睇..你pm mobile比我 :mrgreen:
slivercord=新港(harbour city對面)

大宅

我今日係新港中心買左喇!!!!!!!!! :lol:
多謝哂你地提供............

民房

國民生產總值:16

I saw a lot of those sneaker in Sunshine city Ma On Shan. The name of the shop I forgot but the position just next to the Sunshine city cinema. You can find it easy. The range around 250-320 and has 10% off.

大宅

國民生產總值:4966

2018勳章

Hi Yauling,

Any discount?? Which shop are you bought there?
Did saw any color in Black (Background) with Gold logo? Thanks in advance.

男爵府

國民生產總值:5358

yauling

你有無見到有d 咩size, 因為我噚日係uny見到只係由13-17cm.........

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.