嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

請問藍田/觀塘有冇好的兒科醫生?

請問藍田/觀塘有冇好的兒科醫生?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 請問藍田/觀塘有冇好的兒科醫生?

Dear meowmi:

好多人都話醫生要夾架,我住藍田的同事講羅誠基幾好喎.

bettylam
NNN

大宅

我bb看啓田商場4樓李啓源醫生.都幾好,加上價錢不貴

大宅

me too, 我以前睇開第二個, 但麻麻地, 朋友介紹我睇李啟源醫生, 睇過幾次, 佢好nice, 解釋又詳細, 又唔會隨便就開抗生素俾BB, 唔錯架!
:lol:

大宅

李啓源醫生是兒科嗎?

男爵府

我都係住藍田...又係想 search 定兒科e 生..
唔知 <李啓源醫生> 有無<5合一針> 打0既呢
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

侯爵府

羅誠基係會比啲勁啲既藥多,食咗真係好快好,但果2日會成日訓同好支力
bettylam 寫道:
Dear meowmi:

好多人都話醫生要夾架,我住藍田的同事講羅誠基幾好喎.

bettylam

侯爵府

係有架 :mrgreen: :mrgreen:

個e生解釋得好詳細,都好多人睇,次次都要over 1hr,但係無得電話掛號

男爵府

請問 "羅誠基" 係邊到ka ...好熟..但係我唔記得佢位於邊到呀 ????
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

複式洋房

我個仔都有睇李啓源醫生,但在3.5Years 後就無咁好,所以我轉去隔離的"陳灼華醫生",我隻B右幾甲呢個醫生Wr。

首頁

尾頁

跳至