烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 年初三想去bbq

首頁

尾頁

大宅

年初三想去bbq

年初三想去BBQ, 有冇d自助燒烤場推介呀??

洋房

Re: 年初三想去bbq

小欖燒烤樂園都不錯,好似係$68,全包,又對海邊,但設施不算太多,但食物的味道也幾好。

子爵府

屯門龍鼓灘世外桃源也不錯,
平安夜 $78/person
過年應差不多 :mrgreen:

大宅

畀面勳章 陪月勳章

不如去試下起美孚九華徑果頭有一間 BBQ 架! 我琴日先去試完, 都 OK 個喎, $70/位 (包一個 drink), 佢 d 野食都 ok 架, 由其是 d 雞賢, 牛肉粒, 雞中亦, 番薯呀....華... 超正呀... 加上佢話晒都起市區麻! 唔洗一定要楂車先去到麻.... :-P

男爵府

Ah_B >>
可否pm"美孚九華徑BBQ"地址&電話我呢?
$70/位係咪大人、小朋友一樣價的?
thanks!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

由 So
Ah_B >>
可否pm"美孚九華徑BBQ"地址&電話我呢?
$70/位係咪大人、小朋友一樣價的?
thanks!

我都想要, 可否PM比我 !!
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

別墅

我都想要, 可否PM比我
:-D :-D :-D

別墅

me too, pls PM to me :exclaim: Thanks

大宅

ah_b,

我都想要美孚bbq個電話&地址呀~可以pm比我嘛?thanks

大宅

咁有冇人係呢d時節去過郊野公園燒野食, 唔知多唔多人, 有冇邊處好介紹 , 我心水想去獅子山郊野公園(唔係紅梅谷), 不過爐唔多, 有冇bk member有comments 呀
另有冇醃食物的好味秘方推介呀?
多謝 :lol:

首頁

尾頁

跳至