意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 8|主題: 84962

bb黃疸時高時低, 好擔心.....

男爵府

國民生產總值:5237

醒目開學勳章

bb黃疸時高時低, 好擔心.....

我睇過好多資料, 知道食人奶o既bb會黃得耐d, 但日日見住佢時好時壞, 真係好擔心, 但係又唔想放棄餵人奶, 好矛盾....

大宅

國民生產總值:1986

Re: bb黃疸時高時低, 好擔心.....

Geni,
A friend of mine who is a nurse at the clinic told me that the more frequent you breastfeed your baby the quicker the level of 'yellow bile' will be lowered. It is because the baby can expel it through their faeces. So, don't give up breastfeeding. At the beginning, it may go up a little bit. But, don't worry. Keep on breastfeeding.

I've been breastfeeding my boy for nearly 5 months til now. I started doing so when he's 3 days old.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

國民生產總值:7995

Hi!

I had the same case as you before. you know, my son has
" newborn jaundice" from newborn to 1.1/2 months,
at that time, i was so nervous and cried a lot,
the private doctor asked me to stop BF for three days,
so at the beginning, my milk supply was not good because
of adding formular and stopping BF for a while.

anyway, as FlorashleyTim said, you should BF him as
frequent as possible, provided that your baby's liver
is okay, and not due to G6pD, it is fine. don't worry.

also, you can take him to have more sunshine in the morning,
the " yellow ' will be gone very fast.

子爵府

國民生產總值:11044

醒目開學勳章

Geni,

歷歷頭3個月都係這樣。如果你bb抽過血沒有問題,就基本上可以繼續餵哺母乳。你大可以餵密些,好似我當初就30mins餵哺一次!我曾試過餵完奶比姑娘再check,d度數比之前低的。

男爵府

國民生產總值:5237

醒目開學勳章

多謝哂呀! 我阿b差不多格3~4日就去抽一次血, 有時高有時低, 不過高極都未至要照燈o既....

其實我唔介意(應該係好樂意)餵密d, 只要佢肯食就得o勒! 頭先我仲拎佢去哂太陽, 希望佢快d好啦! 我只可以o係產假呢段日子餵佢, 真係唔想放棄.....

男爵府

國民生產總值:5774

我相信"黃疸"的確令媽媽十分擔心, 不過當時除了擔心, 我還很心痛。我記得第一次見到小玫瑰睡在燈箱內照燈, 雙眼被沙布蓋著, 我的眼淚就"ba ba"聲的流。再加上一日幾次抽血, 隻腳仔抽到瘀哂, 真係十分"肉赤"。現在回想起, 都會喊出來。 :cry: :cry: :cry:

大宅

國民生產總值:2303

Geni,
我個仔出世都係黃架, 都黃左好耐呀, 不過你比bb食密d就會退快d啦....無事架, 人奶b好多都係咁!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

國民生產總值:34738

Geni,
我囡囡岩岩出世時又係"黃",不過唔駛照燈~
差唔多1-2日就要返去check~
有時幾日d度數都唔跌ga!~
都幾驚~
不過個姑娘安慰我,叫我密d比囡囡食~
話有"黃"既小朋友比較懶訓,有時要叫醒佢比佢食奶奶ga!~
之後我一到2個鐘左右就拍醒佢食,慢慢好快退度數~
唔駛去醫院篤腳板,剩係返健康院篤機就得了~

大宅

國民生產總值:1367

Geni,
唔駛太擔心,我相信好多全人奶媽媽都經歷過呢斷時期,熹熹果時都個幾月先唔駛返健康院,只要努力d餵BB,d黃就好快去

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.