產前產後

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

有左唔可以飲茶, 電髮, 染髮?

真的嗎? 重有乜唔做得?
[img=500,400][/img]

伯爵府

Re: 有左唔可以飲茶, 電髮, 染髮?

我有飲茶+染髮, 冇乜樹呀 :mrgreen:

大宅

我前排去左整負離子呀 :wink:

公爵府

2020勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我個 friend 之前有左介得好清架, 而家我有左, 佢話唔好飲茶, 染電髮有chemical , 唔好wor, 我覺得唔使咁清下話, 乜都唔得 :-|

[img=500,400][/img]

大宅

唔係掛~~有左唔可以飲茶 ?-( 我依家都差唔多四個月喇~都有飲茶喎,但係就冇染髮同電髮...依2樣依排都唔會試囉....但我就係想駁髮同剪髮...&番大陸....唔知得唔得呢~~

男爵府

茶有咖啡因, 唔好飲咁多, 電髮都唔好, 要坐係salon 幾個鐘, 會吸埋好多化學物質, 對個b 唔好

禁止訪問

公爵府

2020勳章

有人話唔好,但我每week至小去1次飲茶,

陀bb開頭走去電髮

大宅

你地係幾多個月先去整依d野嫁~~~ ?-(

公爵府

2020勳章

茶係有咖啡因, 但淡茶都可以飲, 1日最多1-2杯, 我以前係公司日日飲幾杯茶, 有
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

禁止訪問

大宅

咁駁髮得唔得嫁~~~ ?-(

首頁

尾頁

跳至