自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

粗口不能亂講,特別是公眾人物,落選港姐、胸軍一號鍾溥敏似乎還需學習,不過無綫話事人樂易玲會否給予機會還言之尚早,皆因鍾小姐最近在 facebook上以「 ho 7」(即好×)形容樂小姐愛將林峯。曾任無綫見習記者的鍾溥敏明知自己是非多仍不作收斂一下,真係要講句前程似「咁」。

其他娛樂名人影片 鍾溥敏憑 35吋上圍冠絕一眾候選港姐,其 35.5吋下圍也令她榮登港姐籮霸之列,雖然身段驕人可惜五官組合尚在平均質素以下,慘被列為陪跑分子,就連曾志偉也質疑:「都唔知 2號(林潔瑜)同 7號(鍾溥敏)點入圍!」鍾溥敏事後即回敬說:「我哋係樂小姐同監製揀入圍,可能佢同評判意見唔同啦!」
放大圖片
鍾溥敏( Mandy Chung)最近在 facebook上公然批評林峯為人「 ho 7」(紅框),令人嘩然。
放大圖片
林峯生得玉樹臨風,也未有擔任應屆港姐嘉賓,未知為何鍾溥敏作此批評。
友人指亂講嘢 放大圖片
鍾溥敏的大頭相戴上公仔帽扮可愛,港女 feel勁重。
問鼎港姐三甲有難度,結果鍾溥敏挾着兩個贊助商奀獎:最佳首飾演繹佳麗及莎莎智完美肌膚獎殺入電視城,日前還聯同另外四位落選佳麗試鏡博入娛圈,未知是否再闖電視城眼界大開,想與大家分享,故日前她在個人 facebook上寫着「林峯真人…」,引來友人好奇留言:「係點嘅呢?」鍾溥敏即寫道:「 ho 7(粗口,好×,形容人戇居、笨拙之意)。」鍾溥敏此三字經一出友人也為之 O嘴,關姓友人回應謂:「 hahaha…… starting to亂講嘢 already la肥妹哈哈!」另一友人則寫道:「林峯本身係國內人, 7呢家嘢唔知關唔關事,仲以為你會俾佢電暈!」似有歧視同胞之嫌。雖然不少人錯以為在網上發言毋須負責任,不過無綫新聞部實習生出身的鍾溥敏,下筆應有分寸,最弊就是林峯是無綫高層樂易玲愛將,今次鍾溥敏公然批評他「 ho 7」,就算入到電視城試鏡都有手尾跟。
經常遭人爆料 其實鍾溥敏參選以來是非不絕,經常遭讀者爆料,先被踢爆讀樹仁大學一年班時考大考出貓,遭取消資格,繼而被爆夜蒲攬仔,參選前夕又被爆在酒吧當「拳手」,技術出神入化又愛向顧客索貼士云云,加上今次亂講嘢開罪高層愛將,演藝前途可謂凍過水。撰文:葉雪

鍾溥敏以 35吋上圍成候選港姐波霸,大則大矣但思想有欠成熟,是非多多。資料圖片

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢應該學下咩叫"自知之明"先啦﹗:;pppp: :;pppp: :;pppp:

侯爵府

醒目開學勳章

睇來佢都冇運行

子爵府

醒目開學勳章

佢 = 自殺

真係唔知邊個7啦

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

當日選港姐, 佢一出場, 司儀講出佢幾多歲(應該唔夠20), 我女一望, 立即大叫 : " 好心佢用3年時間 "COOL" 返好棚牙先出來選啦! "

佢真係好核突

原來把口(包括棚牙)同心智跟個人一樣咁LOW B AND 核突! 佢可以立即摺埋!

侯爵府

林峰係駱小姐既頭馬,佢講樣講都出晒事啦
唔通真係xx冇腦~

禁止訪問

大宅

林峰有型有款,都唔覺ho 7 ,我覺得呢位出貓港女先係7!

呢位出貓港女收皮啦!娛樂圈唔岩你架

珍珠宮

原帖由 紫蔚 於 09-9-3 11:51 AM 發表
林峰有型有款,都唔覺ho 7 ,我覺得呢位出貓港女先係7!

呢位出貓港女收皮啦!娛樂圈唔岩你架

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

佢真係 不知所謂~~

水晶宮

可能想做袁彌明第二...
少奶奶的身份,丫頭的命...

伯爵府

原帖由 54heima 於 09-9-3 12:04 發表
可能想做袁彌明第二...

咁佢要好似袁小姐咁,屋企大把水要可以亂UP喇!

大宅

好媽媽勳章

佢真係ho 7

王國長老

王國長老

咁鬧林峰, 妳冇運行啦:;pppp:

點唔好都好過妳把口:;pppp:
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

伯爵府

原帖由 irene_the_pooh 於 09-9-3 13:07 發表

咁佢要好似袁小姐咁,屋企大把水要可以亂UP喇!
大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

好媽媽勳章

佢咁既樣都可以入圍??

禁止訪問

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

佢真係...:;pppp: :;pppp:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至