意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 11|主題: 77660

望熱心朋友介紹好的外科醫生給小女
該用戶已被刪除

望熱心朋友介紹好的外科醫生給小女

珍珠宮

國民生產總值:46610

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 望熱心朋友介紹好的外科醫生給小女

你試下搵顧國偉醫生丫. 佢係東英大廈. 不過我無佢電話, 你可以check電話公司.

我個契仔出世時陰囊無跌出黎, 要做手術, 都係搵顧醫生, 佢收萬幾蚊......不過都幾年前囉~~

別墅

國民生產總值:636

hi,

你可以找林啟昌醫生,佢好隨和及好經濟,且好有經驗,又中肯,我自己,我媽咪同阿哥都找佢做過手術,佢知道我媽年紀大,無收入,就收得好經濟,我阿哥原先睇政府醫生話佢患胃潰瘍,諗住睇林醫生檢查清楚,點知睇完原來我哥小便的地方生石,情況 好緊急,要儘快做手術.而胃的問題可以稍緩處理.而佢同我做手術條疤很靚,連幾個婦產科醫生睇過都話靚,唔覺做過手術添.

佢間醫務中心在佐敦,電話:2377 1228

你也可以先睇一次,問左意見及收費再考慮.我都係咁架!
希望幫到你.

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:322

Candy&Boris ,

黃聞強醫生 Tel : 2398 8338 你可以打電話問下, 

珍珠宮

國民生產總值:46610

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Candy&Boris 寫道:
YuYu Mother & Happy Yammie
唔該晒!我會去試下,另想知外科醫生有沒有再細分兒料和成人?
真是感謝各位的幫助!

Candy&Boris,

外科都有分大人同小朋友架~~~~顧醫生以前係東區醫院做, 佢有小兒外科經驗架.

既然0甘多媽咪介紹好既醫生比你, 你可以逐個打電話去問下, 再決定睇邊個......不過做手術既野, 我覺得你可以睇兩個醫生, 點都係有second opinion比較下好d既!!

男爵府

國民生產總值:7028

你可以試下呢個醫生(資料我pm比你),佢同我大仔做過小腸氣手術,我覺得幾好,希望可以幫到你。

大宅

國民生產總值:3447

我個仔禽日都搵左顧醫生做小腸氣.. 3個字, 平靚正. 第一次睇佢, 佢收左我300蚊, 但係用左50分鐘解釋d個只係做30分鐘既手術. 我真係未試過睇醫生睇左10個字.
香港掛牌既小兒外科, 我check過唔係好多. 好多都係政府醫院做既, 不過顧醫生係其中一個.
--- 2J 作品

該用戶已被刪除

大宅

我啱啱有佢咭片向手.
2366 7866
星期一至星期六 10:00-1:00 3:00-6:00 Sunday 休息.
不過我試過Sunday打去佢診所, 都會飛左佢手提, 所以實搵到佢. 如果姑娘聽, 你話想正接同醫生講佢都會覆你. 通常如果佢覺得有問題就會叫你9:00pm 前去九龍法國門診, 佢會黎睇你.

再唔係你去醫生網到搵小兒外科醫生都得.

醫生網
--- 2J 作品

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

劉醫生向SARS既時候....去左拿. 個網唔係太update架我諗.
--- 2J 作品

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.