心聲留言

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

想帶個囡走....

珍珠宮

Re: 想帶個囡走....

你同老公發生咩事ar?!
可唔可以講出黎...
你大住個肚要事事小心ar!

禁止訪問

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear Dear:

發生什麼事,講出來會好的,睇睇大家幫吾幫到你,

bettylam

NNN

複式洋房

無論大人有甚麼事,小生命是無辜的。何況你已經 6 個月了,再過 2 星期生出黎都會喊的!不要他/她對你同佢都唔好,再逆境都不要這樣殘忍放棄。

同老公有問題,大不了咪分開,當然這是下策。說來聽聽,各位媽咪會給你一些意見,總好過屈住係心轉牛角尖。
DanDan豬︰ 17/01/04 出世=3.185kg; 17/01/05 1 歲啦!= 9kg 17/05/05 16 個月!= 10.2 kg

男爵府

個肚有6個月就唔好做錯事呀,小生命無罪架,已成人型喇,你捨得咁樣殺人嗎 :cry: 凡事總有轉機,希望在明天

男爵府

好媽媽勳章

EuniceCheung,
唔好亂諗嘢啦!! 講出來比大家知, 睇下可唔可以幫到手!!

等待驗證會員

What happen ar?

禁止發言

別墅

你可唔可以返外家住幾日,比大家冷靜下,之後再傾下!再唔係你可試下找社工,佢地會幫到你!
愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

別墅

EuniceCheung,
唉,你個肚仲有個你老公都唔就下你~
唔好走喇,大住個肚周圍走好危險架
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

大宅

你千萬要三思, 分開對一個小朋友來講, 是件很慘的事, 記得當年我媽與爸為錢相爭, 都不知幾多次, 每每我媽都很想一走了之, 仲問我跟邊個, 我當時雖然只有5-6歲, 但都每每喊住話兩個都要, 我媽媽都為左我冇走到, 最後他們互相忍讓下, 最後都冇事, 到你地老左, 你會慶幸當初冇分開到, 好過一些夫婦其中一個離世, 想唔分開都唔得 !

如果只有2公婆, 當然冇所謂, 但如果有左小朋友, 事情未到絕路, 都不應該分開, 單親家庭對小朋友成長有很大影響的

仲有, 你個bb已經識踢你, 唔係一堆血咁簡單, 你又點忍心扼殺他的生命 ! :cry:

為左四個人的將來, 好好同你老公心平氣和咁再傾下, 睇下有冇地方可以改善下, 互相遷就下, 或都將共同的目標定在仔女身上, 培育他們成材, 到時再有問題再分開都未遲, 不要因為二人意氣之爭, 影響小朋友的成長

子爵府

好媽媽勳章

肚裏面個小生命係無辜架...有咩事既咪盡量解決囉...唔好做傻事呀...

[url=http://lilypie.com][img]

禁止發言

大宅

傻女:

兩公婆一定有問題,我都會啦!冷靜d,唔開心同人傾下,如果係咁自己一個人亂想,問題會越來越大...放鬆d

RL

首頁

尾頁

跳至