意見反饋
義工

產前產後 今日: 8|主題: 240758

開刀後三星期, 傷口埋左, 但係點解仲紅紅, 赤赤痛? 要點護埋, 同食

男爵府

國民生產總值:8229

開刀後三星期, 傷口埋左, 但係點解仲紅紅, 赤赤痛? 要點護埋, 同食

開刀後三星期, 傷口埋左, 但係點解仲紅紅, 赤赤痛?
請問要點護埋?
可以食

複式洋房

國民生產總值:316

Re: 開刀後三星期, 傷口埋左, 但係點解仲紅紅, 赤赤痛? 要點護埋, 同食

醫生有冇教你keep住每日沖完涼印乾傷口,再用火酒抹傷口,仲有唔好食生魚,蛋,豆,酒,木耳......一個月後先補身.
暫時都係食多d雞啦~我第6日已經埋左口喇,不過我仲keep住著網褲.
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

大宅

國民生產總值:1685

Re: 開刀後三星期, 傷口埋左, 但係點解仲紅紅, 赤赤痛? 要點護埋, 同食

toby_mama

hello~~
l also give birth in union hospital :mrgreen:
my b 10/1(mon)
which room u live in ??

me too~第6日已經埋左口喇,still 仲keep住著網褲
how about u now?
http://www.babyhome.com.tw/album.op=view3&mid=71558&page=3&folderid=486309&fid=10407777&z=F

禁止訪問

國民生產總值:10761

複式洋房

cc12,

hello~可能見過你,因為你bb好熟面口,如果我講我住邊間房,你就知我係邊個架wor~
咁你住邊間房?
我同bb都好好~你呢?有冇餵人奶呀?

大宅

國民生產總值:1685

hello~~

oh..really?/ u remember my b?

我住211B

:mrgreen:

冇餵人奶already 2 week la
very hard at midnight...spent 2 hour to him foe each time,so l give up already :cry:
http://www.babyhome.com.tw/album.op=view3&mid=71558&page=3&folderid=486309&fid=10407777&z=F

複式洋房

我住201架
可能餵人奶/bb果間玻璃房見過你bb~
我一日比bb啜一次,但係都係食一陣就喊哂,可能我都係會放棄.....

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.