意見反饋
義工
[2005年] 我係政府醫院生, 可否選擇大房/2等房架?

洋房

國民生產總值:257

我係政府醫院生, 可否選擇大房/2等房架?

如果選擇2等房, 要幾多錢 ? thanks !!
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

公爵府

國民生產總值:28259

Re: 我係政府醫院生, 可否選擇大房/2等房架?

屯門醫院 d 姑娘講左, 而家冇得揀喇, 其它我就唔知 lu
[/url]

複式洋房

國民生產總值:222

我問過qe要$2800一日,咩都唔包

大宅

國民生產總值:1004

我聽朋友講, 廣華冇二等房

大宅

國民生產總值:3178

Then the price equal almosts to private hosptial la.

Cara 寫道:
我問過qe要$2800一日,咩都唔包

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.