意見反饋
義工
跳至
[2005年] 有冇人做左唐氏綜合症檢查啊?

別墅

國民生產總值:549

有冇人做左唐氏綜合症檢查啊?

如題:

你地幾多個week做架? 係邊度做? 幾多$$$?

大宅

國民生產總值:3357

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 有冇人做左唐氏綜合症檢查啊?

11-14 week, 威爾斯醫院, $950.00

伯爵府

國民生產總值:15176

畀面勳章

東區醫院,唔洗錢,11-14weeks
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

國民生產總值:16190

贊育,唔洗錢,12 weeks

別墅

威院 $950, 我依家等緊姑娘覆我電話約時間, 我11WEEKS 4日啦, 都唔知約唔約到.

有時覺得好無耐, 去威院登記都冇人講我地知.

你知啦! 我地第一胎, 身邊架朋友又冇經驗, 搔晒頭. 好多野都唔識. 好慘!

洋房

國民生產總值:46

一定約到, 我 after leave message, 佢二日之後先覆我, 大約一至兩個星期左右, (好似係星期一及五全日, 星期三上午), 我約左下個星期.

公爵府

國民生產總值:27842

2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

點解威院要950.00, 其他唔使$? 有分別嗎?
[img][/img]

大宅

國民生產總值:2903

我想問你地過35歲未? 我係QE問, 佢話要過35歲先會安排, 咁我問俾錢做有無? 佢就話無, 如要做, 要在私家做, 而私家做就要$1,100...點解有d 政府e院有得免費做, even細過35歲? ?-( 可唔可以要求到某間政府e院做?

別墅

威院話唔過35歲, 要自費 HKD950, 包括照超聲波,度頸皮,抽血驗唐氏綜合症. 即日有結果. 要係11WEEKS - 13 WEEKS 6 DAYS 內先可以做. LEI 個叫早孕期一站式唐氏綜合症篩查.
你地試下打去問下, TEL: 2632 4024
或者去LEI個網址睇下:
https://pdc.obg.cuhk.edu.hk/tr/oscardetails.asp

公爵府

2019勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

唔係呀, 早孕期一站式唐氏綜合症篩查係任何age 都要比950.00, 抽羊水就over35 free, 我早幾日先報左做, I'm over 35 la
[img][/img]

大宅

國民生產總值:2903

多唔多人? 排到幾時? ?-(

公爵府

我星期二排, 4/2 先有得做
[img][/img]

別墅

我今日約, 去到2月8號啦.

公爵府

8/2 咪年三十晚law
我同你的日子應該差不多, 我預產期 14/8, 你呢?
[img][/img]

別墅

我預產期8月15日. 其實2月8號做, 我都驚日子太逼, 個日我已經過左13 weeks 啦.

我又唔識, 去登記個陣時都冇人講, 所以搞到時間咁逼lo.

你諗住係威院生啊?

公爵府

其實未諗定架, 我第一胎炸, 都唔知點好
你去威院見左e生同照超聲波未? 佢無同你講嗎?
[img][/img]

別墅

我都係第一胎啊.

我去威院登記, 約左2月12日照超聲波, 3月2號先見醫生.
依家8號去, 可能12號就唔使啦.

我有睇緊私家醫生, 佢掛單ST.PAUL 同養和, 我仲考慮緊去威院定私家.

你係邊度睇緊啊?

公爵府

我都有睇緊私家醫生,佢就係法國同浸會,
產前檢查我會兩邊睇, 生就未知
咁就梗係想私家啦, 不過價錢差好多, d 人又話威院幾好,
所以都心大心細 ?-(
[img][/img]

大宅

國民生產總值:3870

2019勳章

我未過35,贊育都免費做。佢地都無問你幾多歲,只要你願意就可以做,佢地好鼓勵大家做架。不過度頸皮同驗血係分開做,約12weeks度頸皮,一個月之後先驗血。有事會即刻通知,否則就慢慢先寄報告比你。

公爵府

咁應該同威院 o個隻唔同啦
[img][/img]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.