意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 55|主題: 124658

有無在glycel做facial的?

洋房

國民生產總值:438

有無在glycel做facial的?

我做左可多年了,但覺得近排d sale差左,hard sell左,以前都無咁的。有個重離譜,我遲到10min,佢竟然同我講話我遲左要扣我時間 我諗住寫寫信去port佢
我係安嬰兒BB

伯爵府

國民生產總值:17254

熱血金章 BK Milk勳章

Re: 有無在glycel做facial的?

我未有 BB 之前都有o係度做過 facial, o係九龍塘分店, ok 喎, 後來有左之後, 就停左無做, 最近有張 coupon, 於是尋日去左做, 不過今次就好唔掂啦, 個妹妹仔都唔知係咪未食飯, 隻手完全無力, 又無同我清黑頭, 隻手仲涷冰冰添 bor :evil: 最後仲要補加三舊幾水呀, 肉赤死我

大宅

國民生產總值:4799

Glycel 既product 幾好用, 想知做facial大約幾錢? 香港區有冇得做? 係咪而家d美容師好差? Thanks!

複式洋房

國民生產總值:235

我前日都做左,係沙田嗰間,之前買Xmas set 時用半價買coupon($350),一去到sales已經叫我加錢upgrade,我話第一次做住basic先,做完后就sell我買package,非繁忙時段六折,都差不多$400,他們手勢都是一般,唔值呢個價錢,所以無買。 :mrgreen:

伯爵府

國民生產總值:17254

熱血金章 BK Milk勳章

fannyng9876,
U can click here for your reference

禁止發言

國民生產總值:217

大宅

國民生產總值:4799

Hi, pcsiauw

Thanks!

禁止發言

國民生產總值:1548

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.