夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好想打電話比前男友‥‥‥

近排好唔開心﹐好想打電話比以前男友﹐冇特別意思﹐只想傾o下﹐但其實好幾年冇聯絡了﹐唔知打唔打好﹖又唔知開口第一句同佢講乜好﹖會唔會好cheap呢﹖

大宅

Re: 好想打電話比前男友‥‥‥

點會唔知第一句講乜呀?
咪好似平時同朋友講電話咁,咪得囉!!
想打咪打囉,唔駛理人地既
:wink:

公爵府

事實係無野好講架?
拎唔到話題出黎架

別墅

你想打比佢講咩咪講咩囉~
冇話cheap唔cheap囉~
你都係唔開心,搵朋友傾訴心事有咩所謂喎~

★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

別墅

終於打了電話給他﹐原來已經轉了電話號碼﹐以後都不用找他﹐無緣即係無緣。

民房

做運動,讀書,沖實自己,別胡思亂想.

複式洋房

孖寶 寫道:
近排好唔開心﹐好想打電話比以前男友﹐冇特別意思﹐只想傾o下﹐但其實好幾年冇聯絡了﹐唔知打唔打好﹖又唔知開口第一句同佢講乜好﹖會唔會好cheap呢﹖
如你現在是有男朋友/先生請不要這樣做了...對大家都比較好...你試想想如他男朋友/先生這樣你會接受他同樣的理由嗎?唔開心你可試試找別的朋友,做別的事,真是沒有須要和必要找這個過客

珍珠宮

如果一直有聯絡既打都冇所謂~
如果冇打開,冇la la打比人...會唔會怪左d ar?
想搵人傾咪打比自己d fd law!
唔駛一定打比ex-bf ga!~

男爵府

如果結咗婚,
就當然要死心啦∼∼∼
對老公都唔公平∼
村姑 亞Bee

大宅

yes,想打咪打囉可能你打完會舒服D,because我都試過!

別墅

我同我前男友仲係朋友,佢都係結左婚.....
我覺得d感覺會好怪,因為曾經深愛過,以前d感情仲好過自己同個老公,我老公永遠都比唔到我前男友那種感覺給我...
可能我太愛他,唔知點解我見到佢同人結婚,個心好唔舒服...
真係原來最愛的人唔會係同自己白頭到老的....
Our Baby is 2 years old
該用戶已被刪除

複式洋房

DorothyBBB 寫道:
我同我前男友仲係朋友,佢都係結左婚.....
我覺得d感覺會好怪,因為曾經深愛過,以前d感情仲好過自己同個老公,我老公永遠都比唔到我前男友那種感覺給我...
可能我太愛他,唔知點解我見到佢同人結婚,個心好唔舒服...
真係原來最愛的人唔會係同自己白頭到老的....

絕對同意!

大宅

下, 我成日都會同ex講電話喎, 好似朋友咁之麻.
[size=large]http://lilypie.com/baby3/020723/0/6/1/+8/.png[/img][/url]

首頁

尾頁

跳至