意見反饋
義工

想生BB 今日: 17|主題: 98953

唔知幾時可以升級呢~~~~~~~~~

男爵府

國民生產總值:9253

唔知幾時可以升級呢~~~~~~~~~

唯有努力d,發表多d啦!!
]

複式洋房

國民生產總值:477

Re: 唔知幾時可以升級呢~~~~~~~~~

你已發表20次, 快架啦, 我都係尋日先升級咋 !
:wth:  :wth: [size=medium]魚 ~ [img]

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都係 new comer 呀!各位好 :-P

男爵府

魚魚,謝謝鼓勵

]

複式洋房

國民生產總值:477

muihsu,

客氣啦, 你而家係咪升咗羅!
(其實我都係度努力升級 :mrgreen: )

:wth:  :wth: [size=medium]魚 ~ [img]

男爵府

w_y:努力呀!
]

子爵府

國民生產總值:10819

係呀,在bk會識到好多好朋友,
多發表la ~~ hehe !!!

公爵府

國民生產總值:25476

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

muihsu:

我會努力上網同埋造 B 誓要 bingo
大家加油...

兩條線... 兩條線...兩條線.........大家齊齊兩條線...

禁止訪問

國民生產總值:2762

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.