自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

覺唔覺得佢做咩節目既款都係咁,講對白時好慢要好高貴咁!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ##21# 於 7/9/2009 19:29 發表
覺唔覺得佢做咩節目既款都係咁,講對白時好慢要好高貴咁!

哈,同感~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

講對白慢幾拍mouth:

男爵府

醒目開學勳章

樓主是否想講"楊琤"

男爵府

高貴麻, 咁都唔明

珍珠宮

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

好媽媽勳章

本來節目很吸引﹐但聽佢講野好想睡!

大宅

好媽媽勳章

佢姓"楊"架
楊小姐講野d音好惡頂
珍惜生命 ~~ 上帝還讓你活著  就肯定有祂的安排

侯爵府

梁琤係打女黎架,不過而家好小拍戲喇

禁止訪問

畀面勳章

大宅

原帖由 pigpigpat 於 09-9-7 20:15 發表
佢姓"楊"架
楊小姐講野d音好惡頂

男爵府

講得慢, click 住 click 住喉嚨咁講野

大宅

我覺得拒系續個續個字DEN出黎咁,以為咁樣講就叫做清析咁!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

不過點都好過周汶琪! 首先個樣好似101斑點狗個壞女人,嘴角向下之余仲要鞋揪,個人又超扮野! 食d肥膩既野就咪小小,d野食唔貴唔出鏡! 都唔明點解要搵佢做飲食節目! (請原諒我坦白,近距離見過佢幾真人幾次佢真係咁!)

侯爵府

原帖由 alicemic 於 09-9-7 22:59 發表
不過點都好過周汶琪! 首先個樣好似101斑點狗個壞女人,嘴角向下之余仲要鞋揪,個人又超扮野! 食d肥膩既野就咪小小,d野食唔貴唔出鏡! 都唔明點解要搵佢做飲食節目! (請原諒我坦白,近距離見過佢幾真人幾次佢真係咁!) ...

講開又真係幾似喎

大宅

原帖由 pigpigpat 於 09-9-7 20:15 發表
佢姓"楊"架
楊小姐講野d音好惡頂

有同感

聽fd講佢出job做野時特別麻煩同扮晒野,其他top model都冇咁

大宅

佢把聲好鬼煩...

男爵府

回覆 14# alicemic 的文章

我同哩2位名模分別化過妝,拍過野....楊小姐好專業,背晒對白先黎,當日全team人都準時收工...佢仲好有禮貌....而且現場咁聽,又唔覺咬未有咩問題喎....而另一位,都ok啦...係背對要分一句一句講囉....

男爵府

原帖由 joesimage 於 09-9-8 02:14 發表
我同哩2位名模分別化過妝,拍過野....楊小姐好專業,背晒對白先黎,當日全team人都準時收工...佢仲好有禮貌....而且現場咁聽,又唔覺咬未有咩問題喎....而另一位,都ok啦...係背對要分一句一句講囉.... ...

唔記得講,我同哩2位都唔熟,純粹工作上接觸,咁多年黎,ms chow我仲化過好幾次添...不過對佢冇咩特別感覺...而ms yeung只化過一次....佢仲同我地講星座,講佢出trip既事....好nice...拍開野既crew好多人都知佢平時既態度係點....

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

淨係覺得佢太顧儀態喇, 好鬼悶, 同埋見到佢食野就覺得d野食好唔吸引囉
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

首頁

尾頁

跳至