意見反饋
義工
跳至
[2005年] 下星期就32weeks, 好快就到8個月啦 ~

洋房

國民生產總值:257

下星期就32weeks, 好快就到8個月啦 ~

突然有d怕 .......

我依家好似隻"滑do do" <----麥記果隻purple色既怪物 !!!
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

洋房

國民生產總值:433

Re: 下星期就32weeks, 好快就到8個月啦 ~

心情緊唔緊張呀. 收拾左入醫袋未呀.
我都就黎31wks 啦....

洋房

都幾 ~ 怕anytime生得.....乜都未拾~~ :lol: :lol: :lol: :lol:

你呢 ??
My Little Anson ^ o ^ Birthday : 8th April Weight : 8/4 - 3.59kg 11/4 3.27kg 15/4 3.47kg 18/4 3.60kg 26/4 23 inches 10/5 4.81kg 18/6 6.12kg 12/8 7.95kg 25inch [center]My Baby Anson [/center] 潼潼部屋 歡迎光臨 小腳趾 你會愛上探險整個歷程 坐不定 你很想一天攀到高山看星 小眼睛 你會看遍世間可愛事情 讓耳朵 似海螺天天裝滿開心笑聲

洋房

我都係, 野都未買晒.
你個b轉左頭未. 星期二覆診, 阿b 個頭已經落左盤骨. 希望可以順產

洋房

我星期一先檢查再睇 ~ 仲有好多野未買, 因而亞媽話要我8個月先同我去買 ...... 新年又有大把野做 ~

別墅

國民生產總值:653

MrsSweetie,

係咪照到bb個頭落左盤骨就唔會再掉番上黎0架?? 我只係知到左後期健康院會檢查得密d, 但係唔會照架, 咁我到時應該幾耐去一次c+到照??

公爵府

國民生產總值:28259

好興奮呀, 你地話咁快就 32 wk, 我下星期先 28/9 wk 喳, 慢你地成個月, 過年好快 d 好執定野喇, 個肚仔越黎越大唔方便,
[/url]

洋房

唔會架啦. 已經轉定左. 其實我阿b 係26/27wks左右已經轉左頭只係未到盤骨位. 有d 人轉左會再轉. 不過當時醫生已話我轉定左. 攪到我擔左一掛, 怕會7星仔.

時間真係好快. 過年已經成8個月. 不過, 我個肚仲好似6/7個月咋. 醫生安慰我, 只要bb 健康大細唔緊要.

洋房

patpatpingu, 私家係4星期覆診一次, 每次都照. 到左36wks 左右先改2星期見一次醫生

大宅

國民生產總值:3416

MrsSweetie,
係呀..只要bb健康,,個肚大細都唔緊要,,我所有既朋友見過我都話我個肚細,,而家7個月好似人地5, 6個月咁咋,,,但我唔會介意人地點睇,,,自己食多d有益既野..等亞b健康d,,,

我都覺得時間真係過得好快, 我同我老友一齊plan生仔,,睇住大家一齊大肚, 佢而家岩岩生左啦..好快又到自己,,呢排仲成日發夢自己生仔時既情境添....

公爵府

記得心情開朗 d, 小 b 都健康 d 架, 唔好擔心咁多啦

食有益既野, 訓夠 d, 開心 d 最緊要
[/url]

複式洋房

國民生產總值:301

[size=small]4月7係預產期..咁即係e+幾多weeks呀??

大宅

**丸丸▂▁ ,
4月7日due day,,咁你應該有30wks多幾日了,,,

洋房

今日去左檢查, BB又大隻左 ~~

依家都有成4lbs多, 仲調左頭lu !!!

別墅

國民生產總值:529

我今個星期31週啦, 囝囝而家有3磅7啦

複式洋房

國民生產總值:419

Hi Sweetie,

我都有你嘅情況出現,所有既朋友見過我都話我個肚細,,而家7個月好似人地5, 6個月咁咋,有時我都好擔心, 但如e生話bb重量, size 正常未得law, 唔駛理人地話乜.
唔知係心情開始緊張, 我都有發夢自己生仔時既情境 !

公爵府

我睇書講過, 踏入七個月之後, 好多孕婦都會發有關 bb 既夢架.

我而家 28 wk, 去私家醫生都照過, 話小 b 重 3 磅, size 正常, 其實醫生話正常, 就唔好諗咁多喇.
[/url]

大宅

我對上果次去c+醫生度覆趁, 果時23wks幾..亞b得一磅鬆d咋..而家都唔知佢有幾重,,,要等到3月頭先再去照..

洋房

JR

你都係咁呀. 諗諗下肚細都好行動方便d.
加上醫生話阿b 健康. 我都無諗啦.
近日成日發夢, 日頭好眼訓

複式洋房

國民生產總值:419

Mrs Sweetie,

我都係呀 !成日發夢, 日頭好眼訓 !個b呢排勁swimming冇佢乎...

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.