美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無方法可令頭髮長快d?

有無人知?

大宅

Re: 有無方法可令頭髮長快d?

多謝您地既意見, 我會梳多d頭同洗多d, 上星期去修髮尾比個stylist 剪到我個頭鬼死咁短, 好唔開心!

doris020601, 多謝您既介紹, 我會試下買支黎用! 不過我驚佢有首烏成份會將我個頭d color變成黑色! 希望唔會啦!

大宅

Thanks so much for all response, I will keep try to use & see the result after a few months. :-P

大宅

我已經買左喇,洗左兩次頭, 唔知要洗幾多次頭先覺長左呢?

大宅

JOD,

因為我未曾試過剪到惦唔到膊頭, 今次知道個頭有好多開叉所以忍痛去剪, 點知個stylist幫我剪layer剪到鬼死咁短! 我覺得剪短左唔係咁好睇, 所以想快d留番長佢, 我都有唸過買您介紹果支不過真係比較貴唔係好捨得!

大宅

JOD,

我有做color ga, 我覺得black col. 好唔nature!

大宅

Mayuki,

您可以試下蘭姿, 我用過覺得頭髮質地有improve!

大宅

JOD,

sorry, 您誤會左我意思喇!我想話黑色好唔自然所以我一定會做color, 仲要係金銅色, 係咪太激, 不過我老闆無出聲所以我唔覺得有problem, 反而有時見到d客會笑我做mug黎左個會說cantonese既鬼婆! 我有做highlight, 可能個hair淺色所以唔起眼!

大宅

我就覺得d頭髮好似硬淨左!

大宅

我就要用conditioner, 不過聽d專家講要時常轉變洗頭水先得!

大宅

我d頭髮係好似長左d不過因為長左唔夠1cm, 其他人真係唔多覺, 不過個頭真係比較dry, 要落多d護髮素先得!

首頁

尾頁

跳至