美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無方法可令頭髮長快d?

mo2011..........我用過2002大约1枝半都feel 到長咗,
我估呢枝差唔多掛,at least 平一半ma,唔好咁心急啦
Namaste

禁止訪問

大宅

JOD,

因為我未曾試過剪到惦唔到膊頭, 今次知道個頭有好多開叉所以忍痛去剪, 點知個stylist幫我剪layer剪到鬼死咁短! 我覺得剪短左唔係咁好睇, 所以想快d留番長佢, 我都有唸過買您介紹果支不過真係比較貴唔係好捨得!

子爵府

畀面勳章

今日係藥房買$29同萬寧嗰隻一樣(我去對過.驚買錯)
啱啱洗完頭.都好爽呀!遲d再報告

^.^

大宅

你話死唔死,一道平過一道!!!!

mo2011......你有冇做color呀!! 做咗感覺好dd wor!! :mrgreen:
Namaste

大宅

Yanau,

請問洗完頭後會唔會覺得好乾呢??

男爵府

啲頭髮好旱,好似亂草咁, 除左去焗油外(因巳每星期焗1次), 你地認為用呢隻可以改善到嗎? ?-(

男爵府

我都係華潤堂買左$32.遲d講效果!

男爵府

我都係華潤堂買左$32.遲d講效果!]

大宅

Mayuki 寫道:
啲頭髮好旱,好似亂草咁, 除左去焗油外(因巳每星期焗1次), 你地認為用呢隻可以改善到嗎? ?-(

剪咗1...再留過lor
Namaste

大宅

JOD,

我有做color ga, 我覺得black col. 好唔nature!

大宅

Mayuki,

您可以試下蘭姿, 我用過覺得頭髮質地有improve!

大宅

mo2011 寫道:
JOD, 我有做color ga, 我覺得black col. 好唔nature!

black color...唔算wor...咁有冇highlight arh!!
Namaste

大宅

JOD,

sorry, 您誤會左我意思喇!我想話黑色好唔自然所以我一定會做color, 仲要係金銅色, 係咪太激, 不過我老闆無出聲所以我唔覺得有problem, 反而有時見到d客會笑我做mug黎左個會說cantonese既鬼婆! 我有做highlight, 可能個hair淺色所以唔起眼!

大宅

mo2011 寫道:
JOD,sorry, 您誤會左我意思喇!我想話黑色好唔自然所以我一定會做color, 仲要係金銅色, 係咪太激, 不過我老闆無出聲所以我唔覺得有problem, 反而有時見到d客會笑我做mug黎左個會說cantonese既鬼婆! 我有做highlight, 可能個hair淺色所以唔起眼!

mo2011.....OIC !!唔激 我做红色highlight,但而家係红+橙係頭到,之前做咗黑色,洗唔nut d 克色,有d红唔係好上色,咪变咗橙
Namaste

子爵府

畀面勳章

Rabbitlee:
hi~~我又唔覺好乾喎!but 今早就"散"咗d
可能以前少用2合1 la ......so 尚可接受
^.^

男爵府

mo2011 寫道:
Mayuki,
您可以試下蘭姿, 我用過覺得頭髮質地有improve!

mo2011 :
我巳用過蘭姿, 但都沒有改善 :cry:
JOD 寫道:
剪咗1...再留過lor

JOD:
我巳試過剪短變冬姑頭啦, 但留番長都是這樣旱 :cry:

大宅

我琴晚都係華潤堂買左一支$32.9,今日第一次用,唔知係唔係心理作用呢,覺得d頭髮好似靚左咁!! 等我用多幾日再report個結果先!因為我d頭髮又係好似唔多識長咁

大宅

我就覺得d頭髮好似硬淨左!

男爵府

見你地講到咁好,我都走去買咗支來試下.又真係幾好喎.好柔順.比想像中滑,開頭成日以為呢d洗頭水,洗完頭會好乾,唔夠滑.

首頁

尾頁

跳至