心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

奶奶會否用你的主人房廁所?

在我而言,覺得主人房廁所係我私人地方,最好唔好進入。要用廁所,請用客廁。

您地有乜意見?其實係咪我小氣?

大宅

BK Milk勳章

Re: 奶奶會否用你的主人房廁所?

如果出面個廁所有人用緊,咁都無話可說,唔通唔比奶奶去呀,但如果無人,我覺得應該用出面果個啦。
[img][/img]

侯爵府

係啦, 出面果個用緊都要俾佢用架啦; 不過你奶奶係唔係有人用出面果個先去你果個, 定係隨佢鐘意呢?

民房

是隨佢鐘意呢!有時只係等緊老爺

民房

是隨佢鐘意呢!有時只係等緊老爺

侯爵府

你哋唔同住? 咁點樣你哋間套房呀? 點樣唔叩門呀? ?-( ?-(
雲師奶 該用戶已被刪除

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

唔一齊住無幾何,問題唔大喎。
我自己回娘家,有人在客廁,我媽都叫我用套廁,我覺得是一家人唔會介意的。

民房

唔...我唸真係我小氣

伯爵府

其實我都唔鍾意,因我有潔癖,但用佐我都唔會出聲,di親戚都唔理邊個洗手間係用得或唔用得
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

我唔會俾人入我間房
我要學習做會笑的媽媽

大宅

同意 !!
麟媽媽 寫道:
唔一齊住無幾何,問題唔大喎。
我自己回娘家,有人在客廁,我媽都叫我用套廁,我覺得是一家人唔會介意的。

洋房

我都覺得私隱問題及唔鍾意人攪我啲野,所以都唔鍾意比人入去套房的.尤其是鍾意睇人野啲人.

大宅

醒目開學勳章

diana 寫道:
如果出面個廁所有人用緊,咁都無話可說,唔通唔比奶奶去呀,但如果無人,我覺得應該用出面果個啦。

同意

子爵府

我奶奶都試過揍大伯個女入我主人房既廁所, 我無留意當時客廁有無人用緊, 但當時我個心有少少怪感覺, 我諗我係介意既, 不過我唔會出聲, 佢地無幾可來。

好似有一次大伯個女唔肯用客廁個大人廁所, 佢地又問我可唔可以用我囡囡個私人坐廁, 雖然我個心唔想, 但我都話用啦用啦!

我係唔係好虛偽呀!

不過我去人地度一定唔會用人地既主人廁所, 寧願忍忍忍。因為好似好無禮貌咁。
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至