意見反饋
義工

育兒好物 今日: 2|主題: 92821

仁安, 法國, 定浸會好呢 ?

別墅

國民生產總值:859

仁安, 法國, 定浸會好呢 ?

十分煩惱, 究竟邊間好 ? :cry:

禁止訪問

國民生產總值:2585

Re: 仁安, 法國, 定浸會好呢 ?

男爵府

國民生產總值:5724

我諗九龍/新界區嘅私家醫院間間都差不多,我就响浸會生, 都係一般啦. 但聽人講法國新裝修, 都唔錯喎. 又正如樹熊媽媽所講, 仁安比較低密度, 人少啲.

最緊要都係您睇開邊個醫生, 佢可以响邊間醫院幫您生, 您再作考慮吧.

大宅

國民生產總值:1030

浸會

複式洋房

國民生產總值:134

見開醫生最重要.
如果你先選醫院, 仁安會較新, 助產士都好好
醫院價錢大致差不多,但個個醫生收費不同

複式洋房

國民生產總值:316

我係仁安生,仲好好彩比我揀到私家房,仁安真係好舒服,醫生,姑娘,嬸嬸都好好人,環境好,又新淨.我暫時冇野唔滿意,下一次生bb,我都一定會揀仁安 :-P
BB豬係11/1/2005係仁安醫院出世架 的成長日記

珍珠宮

國民生產總值:34818

我就覺得除左諗邊間e院既質素之外, 重要考慮埋方便性, 因為你d屋企人都會黎睇你架嗎, 由其係老公同埋阿媽, 果時我見我阿媽每日走黎走去幾次leg夥比我食, 阿媽就始終覺得自己整既野好過d院, 所以幾辛苦都堅持自己黎. 老公就負責照顧自己, 睇見佢地其實都辛苦架, 所以方便屋企人都好重要.

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

別墅

國民生產總值:859

多謝各位媽咪嘅意見.

別墅

國民生產總值:686

我生仔仔係法國,諗起就嬲啦,我已經開到8度都冇護士理我,個工人又搵唔到護士,好彩我媽咪啱啱到咗,繅到一個護士嚟,個護士先話"大鑊啦,你已經開到8度,咩你唔識叫我地咩"
我好嬲咁話"我工人搵過你地,我又捺個鐘,你地冇人理我咋"
我諗我下次有機會再生,一定一定唔會去法國,可能會去浸會,寧願俾多d錢呀 :evil: :evil: :evil:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.