意見反饋
義工

婦女醫護 今日: 3|主題: 31366

經前出血~~ 請問有冇人係咁 ?

複式洋房

國民生產總值:477

經前出血~~ 請問有冇人係咁 ?

請問各位姊妹.... 有冇人好似我咁, 經前出血3-5天,先正式黎M呀 ? (醫生話唔係黃體素不足) ?-(
:wth:  :wth: [size=medium]魚 ~ [img]

複式洋房

國民生產總值:178

Re: 經前出血~~ 請問有冇人係咁 ?

妳係流血, 定係流啡?

複式洋房

babynatalie,

多謝你既回應.....紅多過啡囉.... 不過唔係好多, 一日一兩塊墊墊囉. 但好煩囉~~~ :-|
我問過幾個醫生啦, 佢哋話唔駛理佢喎.... 咁都得 ?? ?-(
:wth:  :wth: [size=medium]魚 ~ [img]

別墅

國民生產總值:676

如果幾個醫生都話唔駛理, 可能真係無事呢, 可能妳精神緊張都會影響荷爾蒙嫁, 儘量relax 啦!

複式洋房

國民生產總值:178

正如BearBearMami所說, 試吓relax d, 睇吓會唔會好轉, 可能妳每次mc, 都驚經前出血, 所以影響荷爾蒙分泌。

別墅

國民生產總值:895

係西醫既角度黎講, 佢地冇方法醫既又或者冇得解釋既, 就會話由佢. 而係我認識既中醫穴位冶療(自然療法)黎講, 就一定可以幫助改善, 不過呢d另類療法唔係咁多人知, 又唔係咁多人會信囉.

我想問下, 你正式經期黎既時間有幾多天??? 相隔幾多日又會黎一次呢???

複式洋房

babynataile,bearbearmami,creamy

我諗唔係緊張咁簡單囉.困擾我好耐架啦.因以前唔係咁,(我之前打過避孕針,當時問醫生點解會咁, 佢話好少事啫, 停針之後就會正常番...... 點知,比佢"昆"咗..........) :evil:

其實我既period都幾準, 兩者大約30日到啦, 有時早一二日, 有時遲一二日咁囉.....
正式黎呀.... 只係得番四五日, 淨係第二日最多, 之後好少架啦.

中醫都睇過啦, 好似冇咩效咁 :cry: :cry:

別墅

國民生產總值:895

check PM

複式洋房

Creamy,

check pm please !

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.