懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

急!!我洗唔洗去醫院啊??

今日下午4:30個肚好痛,好似m痛咁痛,痛到而家成7:30pm,都仲係到痛咁,仲痛到條腰都抽住抽住,但又冇見紅喎~~
上午已經痛過一兩次架喇,不過,就痛半個至一小時~
又成日想去大,但又唔係喎~~

我今日係36週6日~

我係係東區生既,咁如果去睇,我應該去睇急証丫,定係去入院登記處呢??
]

複式洋房

Re: 急!!我洗唔洗去醫院啊??

If the pain as u explained is becoming more frequent & regular e.g. 1 hr, 1/2 hr, 20 mins, 10 mins, then u need to go to hospital la.
Those 3 symptoms of delivery may not happen together or consequently, any one of them may mean.
Babe can be delivered after the 36th wk ah!!
Take care .. Is yr hubby or anyone around & accompany u to hospital? Waiting yr good news!!

公爵府

畀面勳章

如果你而家去係去急症室架~~

複式洋房

快d去醫院喇, 去到姑娘都會check下你有無事,
好過你現在自己估估下

大宅

angelcheung:
我前兩晚都試過咁痛.又係痛到條腰都伸唔直.
後來我訓直係張床度抖左大半個鐘好番d.
妳試下抖下啦

首頁

尾頁

跳至