意見反饋
義工
跳至
威記mama事務所~~~

大宅

國民生產總值:2735

威記mama事務所~~~

hi~~~各位校友mama
得閒記得入黎傾下計喇!!不過我夜晚先可以online架~~~
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

複式洋房

國民生產總值:244

Re: 威記mama事務所~~~

我第一個到的拉..

大宅

嘩~~~咁快既
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

大宅

粉虹娃娃:
你今年幾歲????

伯爵府

國民生產總值:15534

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hihi~~~

我都記得大象呀~~大象個時教數學,最記得有一年班房係網球場隔離,有一日有隻蜜蜂飛左入黎,阿大象即時彈到去門口囉~~笑到我地死呀~~
我而家都仲有同一個同學見面既,以前係兩個,不過有一個去左lu,如果你地有留意學校,全校最肥個個女仔就係lu~~
我第一年係miss law,第二年係曾sir,第三年....死喇,我竟然唔記得tim~~~
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

等待驗證會員

國民生產總值:16753

我嚟啦,我係香港區高街威記罼業o架。

珍珠宮

國民生產總值:47107

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

hi ..........我係讀德福威記架,不過讀左半年就比老鄭踢左我出校!

愛 我 就 別 傷 害 我

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

介唔介意講下點解呀??
我個時中二都係俾人踢出校架~~不過係蘇包~~不過後尾再返入去讀,都係C.C.CHAN幫我架咋~~
個時記得係差唔多考試,攪左單大野,我地有半班,全部出校,最記得派成績表時冇俾MISS叫名既,就要落訓導囉,落到去,最記得佢話,我地覺得呢間學校唔岩你,你搵過第二間啦,不過如果搵唔到,我地都會考慮收返你~~
kitwong 寫道:
hi ..........我係讀德福威記架,不過讀左半年就比老鄭踢左我出校!
生死有命,富貴由天

伯爵府

你地知唔知將軍澳而家都有間威記呀??不過係叫威靈頓教育機構,張X松紀念中學~~差唔多德福威記既MISS同埋阿SIR都過左去呀~~

可以去呢個網址睇下,睇下有冇以前教你既MISS或者阿SIR~~~

張X松
生死有命,富貴由天

珍珠宮

國民生產總值:30447

醒目開學勳章

我黎報到呀~~ 我都有入過張X松紀念中學個網睇過.仲見到D Miss 阿 Sir 呀.我仲記得我o個時...........

[ 本文章最後由 carollam310 於 08-9-8 17:12 編輯 ]

伯爵府

咁睇,你以前咪讀a班??你邊年讀中一架??
生死有命,富貴由天

珍珠宮

醒目開學勳章

我96年中五會考的

[ 本文章最後由 carollam310 於 08-9-8 17:13 編輯 ]

伯爵府

咁計法係應該係92年囉~~即係80年出世??
生死有命,富貴由天

珍珠宮

醒目開學勳章

好似91年中一.

[ 本文章最後由 carollam310 於 08-9-8 17:14 編輯 ]

伯爵府

咁奇??我朋友80年喎,佢都係96年會考~~
如果你79年,你識唔識鐘偉詩??
生死有命,富貴由天

複式洋房

janet 寫道:
咁奇??我朋友80年喎,佢都係96年會考~~
如果你79年,你識唔識鐘偉詩??
我同你朋友同一年拉~但我讀2E班,我記得我班的冷氣都拆了,又用"登"腳來掉大象阿SIR,太久了,我記不起他的名字..我只記得叫大象..和他可一口氣食完2個飯盒的

複式洋房

鐘偉詩這名字有點熟...是不是孖女哪一班的拉?

複式洋房

沒有人在咩~~~??????

珍珠宮

醒目開學勳章

我o係度呀

複式洋房

carollam310 寫道:
我o係度呀
還好..有人,安...你吃飯了沒有

12345678910... 12
跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.