意見反饋
義工
跳至
[2004年或之前] 想同 bb 映 d studio 相, 有無好介紹?

民房

國民生產總值:37

想同 bb 映 d studio 相, 有無好介紹?

如題 ???

男爵府

國民生產總值:5353

Re: 想同 bb 映 d studio 相, 有無好介紹?

check pm...hope it can help you.
我同bb影2次...如果得閒,我遲d再影....
:-D

別墅

國民生產總值:614

Re: 想同 bb 映 d studio 相, 有無好介紹?

hi loveymon

我都想要information,可否pm 比我.thanks

男爵府

Please check p.m.

其實我想同BB影多D相生活照,不過我影出來麻麻,影來影去都係屋企...你地有無帶BB去邊度自己影相?

梓晴媽咪 寫道:
hi loveymon

我都想要information,可否pm 比我.thanks

別墅

收到.THANKS.

別墅

我都係屋企影多,最多都係爸爸放假去下郊外影少少相. :mrgreen:

男爵府

我都係屋企影多...我地都無帶呀B去下郊外影...有時都幾悶...

洋房

國民生產總值:53

hi all,
我覺得有一間影得幾好,價錢又平,又唔會屈人,值得介紹.
$380 包三個造型
30-36張 4R
10張 2R
2張 5R
全部底片給回
如造水晶相簿+$120 (揀15張4R相)

[img align=left]http://by.lilypie.com/4v3gp8.png[/img]

男爵府

UPDATE左澤澤的天空,得閒入來睇...

其實新一同係係果度影...magic studio

要QUOTE MY MEMBERSHIP#:796
UNIT705,102AUSTIN ROAD
(JORDAN--好近MTR)
$380一同,QUOTE MY MEMBERSHIP#:796
(勝在平,三個做型,唔可以影家庭相...女攝影,我BB都玩得好開心,D衫都幾CLEAN)

佢唔洗hard sell,係因為會員制...member介紹,member自己有point...第時可以免費影一同...

不過,我就覺得最緊要係大家覺得影得好先得....睇下澤澤d相o唔okay話我知...

男爵府

國民生產總值:9982

2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第四回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

But MK decoration is not very good looking.
The photo skills is not good enough.

男爵府

curly,
MK 係mug? ?-( ?-(

男爵府

你地又或可以試下:
BABY CUTE STUDIO:2720-8938

男爵府

國民生產總值:7138

我只帶過我b去magic studio, 佢地好好心機 ga, 果日我b都好扭扣, 又喊, 但影出黎又唔多覺, 只係到尾幾張我媽項阿b唔順, 求其影埋收工, 有幾張喊包相law

洋房

國民生產總值:64

Hi Lovelymom,

Could you give me "Magic Studio" phone number? Thanks!
Hello everybody! 我係牛牛:) :-D

男爵府

COWMA,
PLEASE CHECK PM

洋房

國民生產總值:64

Hi Lovelymom,

Received your message. Thank you so much!
Hello everybody! 我係牛牛:) :-D

大宅

國民生產總值:3548

bb 得意造型影樓相 $7xx 有...
- 40張相
- 大相一張
- 10個8個造型(包服飾、道具...)
- 光碟(所有相都SAVE晒係裹面)
- 送網上相簿 (直接SEND條link比朋友自己上去睇相同DOWNLOAD,連相都唔洗晒)

間studio係新開架, 以不論d衫仔,佈景等全部都好新淨.
重有BABA MAMA 可以一齊影全家福...

你可以去睇睇...
[size=medium] (睇相!!pls click here!)
[size=medium](Price List!! Pls click here!)

TEL: 2114 0611

大宅

國民生產總值:1112

LOVELYMOM, please check PM.

男爵府

prettyenen,
pls check pm

複式洋房

國民生產總值:195

I tried << Baby Face Studio >>, it is brand new open and very good style!

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.