意見反饋
義工

嬰兒食譜 今日: 0|主題: 27061

有冇媽咪比bb食安兒寶A+奶粉架?

複式洋房

國民生產總值:351

有冇媽咪比bb食安兒寶A+奶粉架?

我個BB而家1歲0 1個月了,佢由細都大都係食A+系列既奶粉,但當轉左3號安兒寶奶粉後,就發現BB D便便硬得好緊要,有時重出血TIM,而且次數也比以前小左,唔知關唔關轉左3號奶粉事呢?有冇媽咪同我一樣比BB食呢隻奶粉發生同樣既問題?唔該
大家好~~我叫Barbie呀,我係o係03年12月17日出世架,請大家多多指教!!!

公爵府

國民生產總值:27716

Re: 有冇媽咪比bb食安兒寶A+奶粉架?

唔好意思, 我bbs只食緊a+2, 但我見到您寫發現BB D便便硬得好緊要,有時重出血TIM! 出血可大可小喎, 快d帶bb睇下醫生好d!!

複式洋房

其實我已經帶佢睇過醫生了,醫生話比bb飲多d水就冇問題,但我問佢關唔關奶粉事佢又話唔係,但我覺得好大可能都係奶粉,所以問下你地意見
大家好~~我叫Barbie呀,我係o係03年12月17日出世架,請大家多多指教!!!

男爵府

國民生產總值:6760

我囡囡之前食A+3號又係大便好硬,痾到出血,成日要塞甘油條,佢已經飲好多水(1日飲3-4杯~8oz/cup),食好多菜&生果,又食西梅,又飲西梅汁、蜜糖水,又試過開奶茶&粥水開奶都唔得,乜野法寶都試云都唔得!最後轉食和光堂,大便即刻正常晒!而家唔駛煩lu!!你不妨試o下!

複式洋房

o...原來你都有咁既問題,唔該你呀,我想問和光堂呢隻奶粉係邊度有得買?同埋幾錢?因為我都只係聽過下呢隻奶粉,但就從未見過

男爵府

國民生產總值:6760

通常o係西田買,正價$195/can,上次永安特價$128,我買o左12罐,RE-ON賣$135/can!罐底有沖調方法(一量匙開水50ml)!

RE-ON(H.K.)CO.,LTD.,中文名稱為 弘翹(香港)有限公司
地址:香港柴灣豐業街4號志同昌工業大廈13樓F1室。
電話:3580 0525
傳真:3580 0526

複式洋房

唔該哂^^

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.