家事百科

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請介紹抽濕機, thanks !

請介紹那個牌子同型號好呀, 我想買部放廁所抽濕干衣, thank you !

大宅

Re: 請介紹抽濕機, thanks !

Minnieluo

我去年買了一部三菱抽濕機...係2004年的新款, 個時都要HKD4千多元, 不過佢有LCD 顯示濕度及送風方向加什麼空氣過濾....功能不錯啊..起碼現在那麼潮濕我設定時間製6小時大人衣服都會全乾的...尤其牛仔褲..都好乾....
市面上有很多都係2千多元一部的抽濕機...當初我也以為我買貴左....但後來聽人說抽濕機有一個摩打....其實有些人將抽濕機OPEAN成晚...係浪費電費...設定時間得到抽濕效困才是重點....呢部機還有節省能源標籤,,,,,正!

大宅

I'm also using Mitsubishi, although quite expensive, very good & please choice made in Japan products, it better.

民房

Mime is National. I have used it for more than 10 years. It's a good one.

子爵府

Thank you ! 可否講埋model俾我呀, 等我好去格價

男爵府

請介紹下有無 SIZE 細嘅 MODEL 呀.

複式洋房

Oasis D125

子爵府

我用開日立牌但有人話原來一般的抽濕機在10度以下是發揮不到功效的, 我真是試過在香港10度又冷又潮濕的日子開咗大半日啲衫都唔乾, 不知是否真的?

首頁

尾頁

跳至