夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

未結婚........

我一路都堅持將自己第一次比我老公,
但係我地計劃2,3年後才婚,
男人會唔會因為有需要而對自己女朋友唔住ga????????
村姑 亞Bee

大宅

Re: 未結婚........

村姑:
Oh, No!
寫道:
我一路都堅持將自己第一次比我老公,
但係我地計劃2,3年後才婚,
男人會唔會因為有需要而對自己女朋友唔住ga????????

伯爵府

2020勳章

我覺得d男人會囉...

伯爵府

2020勳章

村姑,

你比唔比佢都好...又或結左婚未都好, 一個男人係要做D對你唔住既事就任何時候都得, 我好欣賞現代既女仔仍然會咁做, 但你要記得呢個堅持係為你自己, 而唔係只為某一人, 若然結果係好既...你會認定自己堅持係啱既, 否則..你更要慶幸自己無蝕底比佢, 堅持自己既信念就唔好顧慮咁多喇, 自信地去建立開花結果既一日啦

男爵府

就係驚佢有需要而對我唔住,
話晒佢這種年紀血氣方剛........
(我有D朋友話男仔係有需要GA,但未結婚就......)

係咪真係咁有需要呀?!
村姑 亞Bee
該用戶已被刪除

男爵府

村姑

我老公話叫佢做多d群體活動喎, 如行山, 打波, 盡量避免兩個人獨處既時侯.

咁當然有d男人無論結左婚與否, 都可能會去......

伯爵府

2020勳章

村姑,

要明白佢既身份除左係你男友外, 佢係一個雄性哺乳類動物, 我老公既講法係佢地對性既需要係天生既真係可以話無時無刻既, 但係自制力亦係天生既, 視乎所佔比重, 若性需要蓋過自制力就會變成色狼, 正常既男性除左性之外仲有好多事可以蓋過性需要, 事業 家庭 活動 等等, 你男友總不會只有性需要吧! 所以唔駛擔心, 佢對你既尊重都可以令佢有所壓抑, 而且仲有好多方法解決例如自慰

你呢個煩惱我諗只要有一位男伴係身邊既女士都會顧慮過,就算你結婚生仔後一樣會擔憂, 七十歲亞伯都一樣會召妓,佢無咁既需要你仲驚呢 不如你話比我地知點解你咁堅持呢個決定呢...佢又有D咩表演令到你如此擔心呢 , 你認為佢對你唔住既尺度係點既呢 ?不論男女...生活上除左性之外仲有好多野架
村姑 寫道:

係咪真係咁有需要呀?!

子爵府

好媽媽勳章

mameme寫到:要明白佢既身份除左係你男友外, 佢係一個雄性哺乳類動物, 我老公既講法係佢地對性既需要係天生既真係可以話無時無刻既, 但係自制力亦係天生既, 視乎所佔比重, 若性需要蓋過自制力就會變成色狼, 正常既男性除左性之外仲有好多事可以蓋過性需要, 事業 家庭 活動 等等, 你男友總不會只有性需要吧! 所以唔駛擔心, 佢對你既尊重都可以令佢有所壓抑, 而且仲有好多方法解決例如自慰

你呢個煩惱我諗只要有一位男伴係身邊既女士都會顧慮過,就算你結婚生仔後一樣會擔憂, 七十歲亞伯都一樣會召妓,佢無咁既需要你仲驚呢 不如你話比我地知點解你咁堅持呢個決定呢...佢又有D咩表演令到你如此擔心呢 , 你認為佢對你唔住既尺度係點既呢 ?不論男女...生活上除左性之外仲有好多野架

同意...

[url=http://lilypie.com][img]

男爵府

mameme 寫道:
村姑,

要明白佢既身份除左係你男友外, 佢係一個雄性哺乳類動物, 我老公既講法係佢地對性既需要係天生既真係可以話無時無刻既, 但係自制力亦係天生既, 視乎所佔比重, 若性需要蓋過自制力就會變成色狼, 正常既男性除左性之外仲有好多事可以蓋過性需要, 事業 家庭 活動 等等, 你男友總不會只有性需要吧! 所以唔駛擔心, 佢對你既尊重都可以令佢有所壓抑, 而且仲有好多方法解決例如自慰

[quote]
村姑 寫道:

係咪真係咁有需要呀?!
[/quote]

希望佢對我尊重啦,
我堅持婚後先咩,
可能係因為以前讀女校,
d朋友有d都仲保守過我,有d都未拍拖......
咁又係基督教學校, 雖然我冇受洗,
但都想堅持比我'老公' (雖然都認定係佢)
村姑 亞Bee

大宅

村姑我好欣賞你0即堅持, 我同我身邊0的朋友都係你類型. 佢愛你會尊重你0即決定. 至於男人會唔會因為有需要而對自己女朋友唔住, 我個人覺得男人都係人唔係野獸, 可以控制自己情慾, 有需要0即可以用其他正常方法解決.(如打波, 游水, 釣魚等)

首頁

尾頁

跳至