意見反饋
義工

產前產後 今日: 8|主題: 240985

有冇媽咪在將軍澳醫院做產前檢查

複式洋房

國民生產總值:289

有冇媽咪在將軍澳醫院做產前檢查

hi

有冇媽咪在將軍澳醫院做產前檢查, 好唔好架, 最後係咪要去聯合生, 請覆, 謝謝

珍珠宮

國民生產總值:44470

Re: 有冇媽咪在將軍澳醫院做產前檢查

我係tko医院檢查,耍去聯合生,tko好好呀?
[img[img]

大宅

國民生產總值:1713

szebb,

我想問下tko醫院做產檢多唔多人? 每次大約要等幾耐?

alick,

Hi, 又見啦, 我仲以為你去咗tko醫院排期添。

你係咪唔想去聯合生? 我之前喺bk睇過一個topic, 話喺杭口嗰間健康院做產檢, 可以簡去QE/聯合生, 不過唔知係咪真。

珍珠宮

Cosmac2 寫道:
szebb,

我想問下tko醫院做產檢多唔多人? 每次大約要等幾耐?

alick,

Hi, 又見啦, 我仲以為你去咗tko醫院排期添。

係政府做產檢實多人嫁,等得耐唔耐呀,一時時,睇下好無彩,我最快9個字,最耐3粒鍾!

你係咪唔想去聯合生? 我之前喺bk睇過一個topic, 話喺杭口嗰間健康院做產檢, 可以簡去QE/聯合生, 不過唔知係咪真。

[img[img]

侯爵府

國民生產總值:21271

2019勳章 好媽媽勳章

Cosmac2
我打過去坑口嗰間健康院問, 真係可以簡去QE/聯合生,
當然你登記就要講佢知啦.
My name is Phoebe 我用手機上BK , 麻煩唔好點評問我野哦

大宅

phoebepanpan,

唔該晒, 不過我仲未諗定去邊度生好, 可能遲d先去排期。

複式洋房

HI Cosmac2

你真係細心, 你重記得我, 真係好, 你係咪去了將軍澳醫院做產前檢查, 好唔好呀, 你最後決定去邊間醫院生, 聯合orQE,
我呢星期應該會去決定,我唸會去將軍澳醫院檢查, 聯合生.你呢, 分享下

複式洋房

Hi Szebb

你係將軍澳醫院檢查, 去聯合生, 每次要等幾耐,同耐第一次登記會帶甚麼文件, 及需時幾耐, 因為我要返工, 可否講我知, 我應該都會同你一樣, tko檢查, 聯合生. 這個星期會決定. 你現在幾多週數. 請覆, 謝謝.

大宅

alick,

我仲未去排期, 不過如果喺政府生, 應該都會簡聯合, 近d嘛。

其實我都想知做產檢要等幾耐, 因為我係全職媽媽, 要湊囝囝, 所以平日無乜時間。

珍珠宮

alick 寫道:
Hi Szebb

你係將軍澳醫院檢查, 去聯合生, 每次要等幾耐,同耐第一次登記會帶甚麼文件, 及需時幾耐, 因為我要返工, 可否講我知, 我應該都會同你一樣, tko檢查, 聯合生. 這個星期會決定. 你現在幾多週數. 請覆, 謝謝.

alick,
我已经生咗嫁啦!
[img[img]

複式洋房

Hi Szebb

恭喜你, 不過我想問下你以前在將軍澳醫院檢查的情況, 及在聯合生時的情況, 可否分享下, 因為我真的會好似你咁, 想多D了解, 請覆, 謝謝.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.