意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 9|主題: 126873

有冇好既印印agent介紹呀?

子爵府

國民生產總值:12505

有冇好既印印agent介紹呀?

如題!

我工人到年尾就做左四年,想同佢再續約...用開既agent一d責任心都冇...想搵一間真係幫到手既agent...有冇媽咪用開既好agent介紹呀?

P.S:我手上巳有工人passport及正本合約!

別墅

國民生產總值:806

Re: 有冇好既印印agent介紹呀?

Mary媽咪 ,

我個agent 跟得都唔錯定時打比我問工人做成點乖唔乖,你有興趣可PM我!

別墅

國民生產總值:823

Mary媽咪

點解唔自己攪ar?因為搵agent,你同工人都要比唔平既手續費ka!

子爵府

國民生產總值:10819

沙田海外趙小姐好交帶,會follow ~~

別墅

國民生產總值:719

jasmine媽咪 寫道:
Mary媽咪

點解唔自己攪ar?因為搵agent,你同工人都要比唔平既手續費ka!

自己搞, 會很麻煩嗎? 手續如何? 可否簡單講講. 謝!

複式洋房

國民生產總值:122

全港有印尼領事館批准經營印尼女傭公司名單,在裡頭找.

http://www.appih.com/web/chi/appihmemberlist.jsp

大宅

國民生產總值:2765

2018勳章

jasmine媽咪:

How to find a DH by myself? ?-(
jasmine媽咪 寫道:
Mary媽咪

大宅

國民生產總值:4221

kamocat,
多謝你的資料.

原來我幫襯的agent,不在名單內,那麼是否表示不合法經營?

別墅

國民生產總值:823

Sorry!我睇錯左賓賓,印印唔知得唔得!

複式洋房

國民生產總值:129

BBchuMA,
Please PM your agents details to me, thanks! You're using Bun BUN or Indonesia?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.