懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

31號去照4D呀,好緊張呀

終於等到去照4d喇,
等到我頸都長嘛呀
仲有兩日咋

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

Re: 31號去照4D呀,好緊張呀

希望你bb乖乖地俾你睇吓佢個靚樣,因為我個囡超唔合作,我個時只見佢到3,7面.仲要照照吓俾條臍帶遮住咗,睇唔到.>.<

大宅

我都希望仔仔到時合作小小喇,
最多佢合作完,同佢去食大餐呀
最好仔仔係大隻b喇,我成日食咁多野,佢吸收多d就好喇
唔好吸收晒落我到呀

男爵府

草仔仔
喂喂喂喂....
係我呀∼∼ :mrgreen: :mrgreen:
做咩呀,好緊張呀
到時醫生用針針吉你個肚肚呀 ∼∼

★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

大宅

sugar媽:做咩醫生會針吉我肚肚呀-,-?
你講到好恐怖咁喎,咪玩野喎,死婆

男爵府

草仔仔
嘩∼∼你咁快
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

大宅

sugar媽咪:我係公司呀~
一陣夜D去食團年飯呀-,-
唔係好想去咋,但公司D同事話,LEE樣係唯一公司既福利喎,
所以點都要去喎-.-
你都未講,做咩醫生會用針吉我個肚呀????? ?-(

男爵府

草仔仔
hahahaha~~唔知呀∼ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
你都好啦,有團年飯食呀∼
我就成鬼日係屋企自己食呀∼
我隻死佬佢呢幾日都唔得閒呀 :cry:
好慘呀∼∼
係呀∼你好返d未呀,
我就好返哂喇喎 :mrgreen:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

草仔仔,

我29週照個時,bb都唔夠3磅,我個囡出世成8磅半,bb最吸收係林生個個月,記住瞓多d,bb會吸收d.

大宅

sugar媽咪:我梗係未好番喇-,-好慘呀,
病咁耐 :cry:

大宅

gogoblue :多謝你呀,我會臨生既時候訓多d呀 :-P

大宅

我都照完, 不過覺得都唔係好清楚既, 唔知點解呀?

男爵府

草仔仔
咁做咩唔睇多幾次呀~~咁我見到你都辛苦呀 :cry: :cry:

大宅

sugar媽:
我唔想食咁多藥呀,驚對bb唔好呀 :cry:

大宅

HAPPY-BABY : 你去邊個醫生到照4d呀?

大宅

草仔仔,
你D傷風咳重未好翻? 你之前吾係定咗係7/2照 4D咩? 點解改咗今日照? 照完後記住話比我地知結果呀!

大宅

smallfish123 :HIHI~~
我去照左喇,醫生話個bb似我老公呀-,-"
都ok喇,bb唔肯比醫生照呀,又側身,臍帶又左住左對眼呀,
醫生用手拍下我個肚,佢先肯比個臉醫生照咋
醫生仲話佢係小型b呀,得2磅多d咋,但我自己重左40磅呀-,-
我亞媽話想快d睇下亞b呀,咪叫我改31號囉,我老公要番工,都陪唔到我去睇呀,去曾醫生到睇埋咳呀,$900差唔多喇 :-|

大宅

草仔仔,
點解你重咗o甘多但BB 吾長肉, 係吾係食得'垃雜嘢'多? 我重咗18 磅左右咋 . . . 你係吾係吾夠休息, 所以重有咳呀? 我記得你病早過我, 我病好咗成個幾星期, 你有無飲多D水? 好好保重身體呀!

我都book 咗曾醫生, 係19/2, 今日你亞媽陪你去照4D???

複式洋房

草仔仔,今日見完個bb開心唔開心呀?我都重左差唔多40磅呀,比政府d醫生叫我小心食野話驚我生完會好難減肥喎,等左咁耐,我地仲有2個月多d就生啦,大家加油呀!

男爵府

草仔仔:

你打算點樣處理啲相呀? 我上次照咗都唔知點樣處理啲相好。

首頁

尾頁

跳至