潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

DHC Deep Cleansing Oil 係咪真係好用?

佢d用戶留言講到好掂咁?! ?-(

複式洋房

Re: DHC Deep Cleansing Oil 係咪真係好用?

香港未有時我係日本便利店已買回來用過但我個人覺得一般喞!好杰身,我諗"FANSO" 好用d,夠爽!!

大宅

Re: DHC Deep Cleansing Oil 係咪真係好用?

剛剛用完包試用裝, 我覺得同 fancl 差唔多, 但就完全唔"劫"(唔識寫, 同音就算嘞! )眼!

大宅

之前我都用過langie, fancl, 既落裝油, 但自從用咗DHC既, 覺得幾好用喎, 我個SKIN 屬於混合性的, 用咗唔覺得好油,
仲有一種好滑既感覺, 用完我會再買.

侯爵府

唔該哂.

你哋有d話唔夠杰, 即係好'水'咁呀? 我反而驚'油林林', 我己經經過過好多次佢哋間舖, 想買又無買, 所以想睇吓你哋有無人用開, 而又真係覺得好囉.

男爵府

我同Minnie0既意見一樣 , 上粉仲易0左tim.

Minniechung 寫道:
之前我都用過langie, fancl, 既落裝油, 但自從用咗DHC既, 覺得幾好用喎, 我個SKIN 屬於混合性的, 用咗唔覺得好油,
仲有一種好滑既感覺, 用完我會再買.

複式洋房

I feel very clean after using it. I bought the travel kit to try, you should use the Cleansing Oil first, then use the soap.

:-)

侯爵府

其實我係想買黎當卸妝用架, 咁係咪, 我直接查d油响塊面度, 等佢自己溶哂d色出黎咁呀? ?-(

大宅

Cinnamon,

個面唔好濕, 直接查係面度, 按2-3mins, 就用水沖淨,
唔好好似fancl咁用d油, 即係按完再濕塊面再洗.

minnie

侯爵府

thanks minnie,

我無用過fancl, 咁總之我按完用水沖淨抹乾就得架啦, 我試吓先.

複式洋房

如果比較植村秀, 你地覺得邊個好用d?
因為我ONLY 用過KOSE 同植村秀咋

洋房

用價錢比較,DHC好d

侯爵府

其實我都想問, 因為有人話我知dhc 其實都係抄shu uemura, 咁有無人用過shu呀? 邊樣好d?

別墅

我用過shu uemura0既SAMPLE..都係覺得DHC好用D~
DHC過清水后好乾淨..一D都唔油..

大宅

OK~我都剛買左支來用...幾好呀...幾乾淨..

別墅

try try
[img align=left]http://www.filecabin.com/up1/1160493500-SUM.gif[/img]

男爵府

Minniechung 寫道:
唔好好似fancl咁用d油, 即係按完再濕塊面再洗.

minnie

sorry, 我唔明~~同Fancl用法有咩唔同 ??

男爵府

請問Fancl同DHC, 價錢同埋ml, 邊個抵用d呢?

大宅

Fancl $168 per 1(120ml)
DHC $230 per 1(200ml)

DHC五月特選優惠套裝:原價錢$970,優惠價$780
橄欖柔蜜潔面皂
滋養補濕美肌水
橄欖煥采精華
橄欖水潤潔膚油
-->橄欖精華修護套裝
或者買set迷你套裝試下先啦 -->迷你套裝

男爵府

zoeyiu 寫道:
Fancl $168 per 1(120ml)
DHC $230 per 1(200ml)

DHC五月特選優惠套裝:原價錢$970,優惠價$780
橄欖柔蜜潔面皂
滋養補濕美肌水
橄欖煥采精華
橄欖水潤潔膚油
-->橄欖精華修護套裝
或者買set迷你套裝試下先啦 -->迷你套裝

計落又好似DHC抵D喎~~~

首頁

尾頁

跳至
熱門主題