意見反饋
義工

烹飪搵食 今日: 10|主題: 132896

[搵食推介] 好好味既--添記法式三文治~!!

別墅

國民生產總值:877

好好味既--添記法式三文治~!!

又係一個自己試過,覺得好好味既推介
添記法式三文治係佐敦街渡船街文耀樓(冇記錯好似係文耀)地下~細細間既鋪,佢會即時焗熱個法包,再塞d料入去,包括越南嚼肉,扎肉,蕃茄,青瓜同埋一些加左調味既紅蘿蔔絲,仲可以要求老闆加條小辣椒落去,好好食架~!!大條既$28,細條既$15,我成日同我老公一人一條細既外賣自取~大家都試下呀,試左話我知有冇推介錯呀
過去的留不住, 未來的難預測, 守住現在,當下即是~

洋房

國民生產總值:63

Re: 好好味既--添記法式三文治~!!

我都試過,真係好好味,又多材料,而且好少地方有得食,是一個好推介。

男爵府

國民生產總值:5394

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
好好味

大宅

國民生產總值:3491

係呀
我鐘意

但我老公話d腩肉好月巴

禁止訪問

國民生產總值:30345

複式洋房

國民生產總值:462

真係好好食嫁.....
我老公由細食到大.....喺第二度食唔到....
就算宜家搬左去天水圍都去買返黎......
叮一叮都好正.....雖然冇咁正.....
好好味
bobo :-D :-D

洋房

國民生產總值:46

以前係楓葉國讀書時﹐成日落唐人街買黎食。返到黎香港﹐淨係添記越式法飽先得番。

真係好正。

洋房

國民生產總值:544

好好味

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.