意見反饋
義工

產前產後 今日: 16|主題: 240872

BB床應該幾時買好呢???

複式洋房

國民生產總值:301

BB床應該幾時買好呢???

[size=small]有平有貴...你地多數買幾錢GA??仲有買木定膠GE好呀???

男爵府

國民生產總值:5322

Re: BB床應該幾時買好呢???

丸丸
我d朋友多數都係8個幾9個月先買咖∼多數都係用木咖,佢
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

大宅

國民生產總值:3029

我就趁各大百貨公司有折嘅時候買, 個陣我有咗bb大約4個月啦! 都係木造嘅好, 我買咗一張0/3 baby (放bb房), around $1100, 一張c-max (放我間房), around $6xx, 兩張都係木造, 一張就趁西田discount, 一張就在護協買!

公爵府

國民生產總值:28259

我剛剛係吉之島減價時買左一張 o/3 baby 原木色床, 果時 6 個幾月, 好彩早 d 買, 因為預左送貨都送唔到, 而家仲等緊件貨到香港, 有時間走棧.

呢張床原價 $1390 (送椰棕床槈), 再八折. 媽咪話呢張床槈冇普通海棉床槈咁焗, 唔會熱親阿 b

[/url]

大宅

國民生產總值:2297

蝦蝦 ,SHEEPY,
請問你地買的尺寸是幾多?
model no?
你買個時吉之島八折,係咪x'mas時期?
tks~

大宅

我張0/3 baby係 TWC1D-SBN 04, 係永安10月個陣7折買嘅, $1038. 真係好抵!

大宅

國民生產總值:2297

Sheepy ,請問尺寸是幾多?

大宅

要返去度一度先答到你, 不過0/3baby的床都唔會太細張, 要細張d可以考慮c-max.

複式洋房

國民生產總值:377

Sheepy
Where to buy c-max?
[

大宅

mrs_e.c,

我張0/3 baby size 係 43寸x26寸.

jnwchan,

我在護協買c-max, 因為比較平, 而且個陣咁o岩護協做緊discount, 你可以上護協個website睇下依家有咩平:

http://www.nurse.org.hk/c_index.htm

複式洋房

國民生產總值:377

Thanks, Sheepy
[

民房

國民生產總值:102

我想問去護協買野要唔要有証o架?
;-) ;-) ;-) :-D :-D

大宅

惠氐卡或者雀巢卡都有折

公爵府

mrs_e.c 寫道:
蝦蝦 ,SHEEPY,
請問你地買的尺寸是幾多?
model no?
你買個時吉之島八折,係咪x'mas時期?
tks~

mrs_e.c
我買果張 o/3 baby, 實際呎吋唔太記得, 好似係 26" x 43" 左右, 吉之島八折係聖誕之後做架.
[/url]

公爵府

sheepy,
你果隻款 o/3 baby 個網有冇 show 出黎呀?

我果張好似係 A16-T14BN. 有興趣睇下就去呢個網啦. 我頭頭想買 c-max 架, 不過, 媽咪以經驗所得, 話個門欄鎖好易壞, o/3 呢 d 鎖襟用 d, 咁就買左 lu.

http://www.o3baby.com.hk
--> product
--> cot
[/url]

大宅

蝦蝦:

我張0/3 baby床係 A16-TWC1D-SBN. 可以在0/3 baby個website度搵到!

公爵府

Sheepy,
我地張 bb 床個款差不多喎, 不過你真係買抵好多, 我o係吉之島買八折左都要 $1112.
[/url]

大宅

蝦蝦:

其實你都買得抵ga la! 不過折扣呢d野睇你係咪咁o岩遇到, 不過上多d來聽d媽咪報料, 個陣我都係在呢度得知張床咁平!

公爵府

正喎, 好彩你收到料, 又可以慳返 d 啦, 呢張床又有得送床褥, 底上加底, .
[/url]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.