意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 10|主題: 127550

新聘女傭無能,照顧子女壓力大,少婦跳樓亡

男爵府

國民生產總值:6175

新聘女傭無能,照顧子女壓力大,少婦跳樓亡

真係慘!對年幼子女無

大宅

國民生產總值:1141

Re: 新聘女傭無能,照顧子女壓力大,少婦跳樓亡

:-( :-(

男爵府

國民生產總值:5187

so sad :-(

大宅

國民生產總值:1845

我很希望如果各位媽咪覺得自己有問題, 一定要搵人幫手或開解. 千萬唔好做傻事, 只要我地要將"眼光"放遠d, 萬事都可以解決.

希望陳先生節哀順變, 堅強地生活, 好好照顧一雙年幼子女.

象牙宮

國民生產總值:209003

2019勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

:-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:336

:cry: :cry: :cry:

別墅

國民生產總值:792

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
歡迎入我Dream House參觀 ---- 哈..... 我叫 寶寶 ......,,,,,, 由媽咪肚已這樣稱呼,我是2004年4月26日 在瑪麗醫院出世.........。 :-o :-o :-P 22/1/2005 - 第一次講 :媽媽: 十個月71.5cm - 6.21kgs(輕磅) 八個月懂向後爬 十個女懂向前爬 19 / 3 / 2005 - 懂自己扶住bb床企了 5/4/2005 - 7.1kgs,,,,, 13/5/2005 - 6.8kgs (76cm) 22/5/2005 - 可以放手自己行了 22/9/2005 - 8.2kgs (79cm) :-P :-PBoBo #### Photo ;-) [link=http://lilypie.com][img noborder]http://bd.lilypie.com/hQg8p8[/img][/link][url=:http://www.babyhome.com.tw/bb/47925]BO BO Photo[/url] 第二個小寶寶 - 2006年1月20日出世了

伯爵府

國民生產總值:15669

:-(
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

國民生產總值:15669

:cry: :cry: :cry: 我好明白那種感受,但最重要是家人的關懷及體貼...
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

別墅

國民生產總值:638

:-(

公爵府

國民生產總值:29999

2019勳章

真係好可憐, 有好多方法去解決, 唔需要睇唔開囉 :-(
我都係請著d衰工人, 又係好緊張自己2歲既小朋友, 但從來都唔會想死, 因為我舅舅剛在上年因絕症過身了, 佢比任何人都想生存落去, 可是不可以了(他留下10歲的囡囡, 囡囡生母走佬多年所以變成孤兒), :-(

未必係因工人既問題而自殺, 可能有典他問題啦, 所以一唔滿意個位工人既, 就真係要佢快d走, 費事攞黎激氣。

珍珠宮

國民生產總值:31123

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

只係因為工人就真係太唔低了! :-(
武裝的心臟為你 Break Down
剩下赤裸的告白 沒防備的愛
奮不顧身要勇敢 擋開流言的子彈
So Baby Let’s Go Go Go Go Go

大宅

國民生產總值:2192

:-( :-( :-(

大宅

國民生產總值:4168

如果真係為o左工人而死就真係好唔抵,留下d仔女點算呢?不過,以前我要返工唔駛對住工人,真係無咁大壓力,而家不用返工,日日對住佢,好多o野都唔順眼,話極都無改善,好勞氣,真係慘過返工,有時覺得請工人是幫輕下自己,但好多時反而會帶給自己無形的壓力,不過面對工人帶來的壓力,真係要學識去舒緩,我而都係學緊。
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

男爵府

國民生產總值:6158

真係難為了媽媽,但係佢忍心放低自已既小寶貝? :-( :-( :-( 為左d咁既工人真係好好好唔抵呀! :-(
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.