產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我買呢罐S26 ... 有冇問題?!

我尋晚買左罐S26..D奶粉粒粒 '粗"好多...而且條奶粉匙羹唔同以前...我不嬲O係同一間藥房買開S26,入面既匙羹都係黃色既奶粉粒粒好幼細...但係尋晚果罐D奶粉就大粒好多,條羹係紅色(長好多)...請問有冇媽咪可以話比我知我呢罐係'新包裝'定係'流野'黎架?其實S26有冇紅色匙羹架?!

URGENT~~
B仔Album<---HERE(updated on 8.8) Tinok仔仔o係11月3日8:28pm出左世喇!7.63lbs重 始めまして、TINOKです、よろしく∼∼ [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/s180/63468.6602526.20914.jpg[/img][img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD3/61740/1-9.gif[/img]

公爵府

好媽媽勳章

Re: 我買呢罐S26 ... 有冇問題?!

2號奶粉就粗好多, 不過匙羹係藍色架喎, 打去惠氏問下, d姑娘會答你, 唔好比bb食住喎.

複式洋房

Eunise,
你買果罐係大定細架,我之前個幾罐細既都係惠氏送架,剛剛食晒,所以買左罐大既,個匙羹係紅色架,都係在藥房買架,死啦係咪買左假貨呢,我呀b食左添啦,點算呀
焯耀星途金光照 禧福添壽萬人朝

民房

我在萬寧and 百佳買過s26 大和細,匙都是黃色的,從來未見過紅色wor.

:-)

複式洋房

我bb 之前食過d 都係黃色.未見過紅色

男爵府

S26有紅色匙羹, 我透過護協訂,惠氏送貨, 無理由係流架
don't worry la.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

紅色好似係3號奶黎喎!
你打去惠氏check下好d喎!

大宅

我今日開新罐, spoon 都係紅色.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我囡囡食緊NZ-S26 No.1 ,spoon都係長身紅色~
[url][/url]

首頁

尾頁

跳至