懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有咗BB未夠3個月, 亞嫂個BB十二朝派薑, 去唔去得?

如題. Thanks!

子爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有咗BB未夠3個月, 亞嫂個BB十二朝派薑, 去唔去得?

我未聽過唔去得喎...

[url=http://lilypie.com][img]

侯爵府

Re: 請問有咗BB未夠3個月, 亞嫂個BB十二朝派薑, 去唔去得?

我媽咪話唔得架~怕bb小氣喎~
我家有隻曳曳豬

大宅

咁我去好定唔去好????

大宅

其實點解我會咁問, 係因為幾個月前, 我剛有咗7週, 我親戚個BB出世我有去探佢, 一星期後我就小產了, 有朋友說BB小氣, 話我唔應該咁早去, 不過我老公話咁啱啫.

上次小產, 現在有咗, 我亞媽都知道, 今次亦係佢叫我上去, 佢話嗰晚順便團年, 咁佢即係覺得冇問題, 但我有d猶豫, 唔知點好, 所以想你哋比d意見我.

侯爵府

寧可信其有,不可信其無lu~
我家有隻曳曳豬

別墅

我阿嫂個b12週同滿月我都有去仲幫個湊b都無問題,如果你驚會整親自己咪唔抱個b囉,但我就無問題,而且見得bb多,我個b豬佢都好開心,成日想同個bb玩tim^^

侯爵府

我覺得無問題,因我個女滿月果日,我表姐都有黎架,表姐果時就有左3,4個月,但都無事呀,依家佢個女仲肥啫啫架!!妳唔好抱個bb咪得囉!

首頁

尾頁

跳至