夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地老公會唔會咁架???

我發現我老公有第三者..不過佢地只係維持2個多月(只限電話聯絡同見過幾次)...而家佢話就話個心返番黎我度...但係我發覺佢可以成日都冇掂過我...但如果佢想咩咩果陣又會抱我鍚我...話佢知我既感受...佢又話我多心...話以前都係咁喎....又話我而家有bb費事搞我咁多...咪唔抱我訓...其實抱下就一定要咩咩架咩.....?係咪我多心呢?

大宅

Re: 你地老公會唔會咁架???

DELETED

大宅

小C 你現在有了bb老公冇掂你, 係可以理解. 好似我老公咁由我有咗開始, 唔好講攬直頭自動分被睡, 我追問下才知佢心聲, 因佢初做爸爸又驚又喜怕不小心傷到我. 會唔會真係你多心, 大家了解清楚, 唔好唔開心影響到bb.

大宅

小 c
我都覺得係你多心 o左小小, 陀住 bb , 佢都好驚整到你嫁嘛,
攪你又怕個 bb 有事, 佢地唔知女人既構造家嘛 ...
一陣 bb 小 o左 d 乜或者多 o左d 乜就唔好啦, 係咪 ...
你安心生完坐完月先諗呢 d 野吧啦 ...

複式洋房

但係之前第一胎佢都有成日搞我...我而家真係個心成日諗住佢同果個女人d野..同埋好怕佢唔知仲有冇同佢聯絡...因為之前佢呃左我好多次......

伯爵府

我都係有了bb,我老公都係吾掂我架,摸到好少,摸我個肚就多,我老公都係怕整親bb,佢都係抱下我,攬下我瞓...............我覺得無咩問題,可能你老公有前科啦,都係吾好太多心了,你有了bb嘛!!!!!對自己同個bb好d,吾好亂諗野,影響情緒丫.

男爵府

陀住bb真係唔好亂諗野呀
好易走火入魔架,咁就變左抑鬱~

大宅

take everything easy la...relax!!

首頁

尾頁

跳至