美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

請問有冇人食過或食緊代餐?

我想搵代餐黎食呀~
其實主要係因為我懶, 又想搵d低卡既食物黎做早餐, 所以想買~
最好係方便整黎食架啦, 請問大家有冇推薦? 或者有咩建議?
thx~~

男爵府

Re: 請問有冇人食過或食緊代餐?

ETisMe 寫道:
我想搵代餐黎食呀~
其實主要係因為我懶, 又想搵d低卡既食物黎做早餐, 所以想買~
thx~~

I want to know too... please email me if you find out... thanks!

大宅

how about herbalife? work ng work?

複式洋房

herbalife 唔好食, 試吓老人牌一包包即食燕麥片, 有咸有甜

洋房

我有試過食AMWAY代餐,
有朱古力,士多啤梨同咖啡味,都幾好味

象牙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

低卡路里既早餐可以試下燕麥粥 ~~
代餐我覺得SlimFast同埋Q Plus都幾好味 ~~

ETisMe 寫道:
我想搵代餐黎食呀~
thx~~

民房

Q Plus? 響邊度買架?幾多$$?
thx~~

象牙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

係 Q Plus Club 網上訂購 $120- 包送貨 ~~

ETisMe 寫道:
Q Plus? 響邊度買架?幾多$$?
thx~~

大宅

可否提供網址
[quote]
stkyo 寫道:
係 Q Plus Club 網上訂購 $120- 包送貨 ~~

複式洋房

我都有試過Q-plus,仲可以送貨.不過我還沒有食完整罐.

我現在使用另一有生產保証的品牌,其營養餐是低血糖指標配方,除了可提供足夠的能量及飽腹感,亦有效維持身體健康。

如有興趣,可e-mail到[email protected]
我再send有關資料予大家參考.

祝各位美麗動人!:-P

象牙宮

www.qplus.com

[quote]
qooqoofans 寫道:
可否提供網址

洋房

全新康寶萊奶粉(朱古力味)2觀
$230
有效日期:2005年7月
(因2月13日要離開hk去升學所以急讓)
mtr沿線交收
carol.........~ice...ice

民房

食緊隻即食粥,瑤柱味幾好味,又方便,又低卡

民房

hi dear ,

我都希食緊代餐的習慣, is work for me ^^

大宅

美纖社, 消脂「粥+餅」
粥----60卡路里[一碗]
餅----60卡路里[一包四塊]

$99, 7套
美纖社網址 :
http://www.stagebeautie.com/main.php?page=offer&pno=1&sno=3

複式洋房

MP17 好work ?-(
:-) :-) :-)

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

MP17有代餐的嗎?
靚太唔易做!!

首頁

尾頁

跳至