意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 95|主題: 123141

[攝影] 邊間影樓影畢業相好架?(影大人喎!)

大宅

國民生產總值:1703

邊間影樓影畢業相好架?(影大人喎!)

如題!
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

別墅

國民生產總值:930

好媽媽勳章

Re: 邊間影樓影畢業相好架?(影大人喎!)

我去過I do影,非常唔滿意,又貴又唔靚。 :evil:

大宅

vitasoy,
本來我都想去 I do,好彩上黎BK問下啫!

好無人有好介紹呀?

vitasoy 寫道:
我去過I do影,非常唔滿意,又貴又唔靚。 :evil:
Tung Tung [img align=left]http://lilypie.com/baby1/050925/2/2/1/+8[/img]

男爵府

國民生產總值:6413

there is a studio at Jordan. $380 package for 35 pcs 4R. ...etc. pm me for more details.

民房

國民生產總值:39

PRISCILLALAM

不防問o下依間係柴灣既studio, tel: 2838 8544, 佢地影畢業相同全家福都好出名!

佢地專影香港大學, 理工大學, 香港公開大學, Curtin University of Technology and University of Wolverhampton! 有齊以上學校既畢業袍, 只要你join佢地package, 就免費provide件畢業袍俾你影相用! 除左Curtin & Wolverhampton就要收費! 因為佢地獨家有袍!

佢地仲有個好pro既website, 你可以自己上佢個web睇: www.graduation.com.hk

或者可以睇睇佢地依家有無promotion:click here to see promotion

我都介紹左好多朋友去依度影, 因為d相真係好靚!

大宅

karenlovelybb,
唔該曬呀!你知吾知大概幾$呀?

民房

價錢方面:
請你去睇佢地website: Click Here to SEE Package!

如果影個人畢業相, 最平有HK$168 for 1個 pose 有三個不同size既相片(8R, 5R, 4R) 即共3張相! OR HK$298 for 2個 poses 亦係每個pose有三個不同size既相片(8R, 5R, 4R) 即共6張相! 所有相片都會過UV保護膜!

別墅

國民生產總值:930

好媽媽勳章

記住問埋人地加一張相要幾錢,相底又幾多錢,cd又幾多錢,因為通常package好平,但加加埋埋就好貴。

別墅

國民生產總值:640

我都覺得 I DO 吾掂, 又貴又吾靚, 我有朋友最近去影過個人婚紗照, 影了成 $20000, 很不值, 我不如去其他婚紗鋪都不用禁貴, 另外提議柴灣這間 studio (Baby dreamland)有無人影過, 我都覺得佢 d 相好靚, 不過就貴 d.

民房

PRISCILLALAM

我都贊同vitasoy講法, 通常package好平, 加埋其他就好貴, 所以你要directly去問清楚d收費! 不過, 依我所介紹既柴灣依間studio所有package都明碼實價, package有講明有file俾就有, 無就無, 需要另加錢, 如果自已想要file永久保存, 就買, 如果唔要就唔洗買啦! 自己都可以有個預算!

如果唔係咁! 點會有禁多大學同佢地合作! 係咪! 聽我friend話, 佢地俾既cd file, 仲係高解像度同埋執左相後既file! 一定唔會俾未執相前既file俾客, 所以真係好好! 有別出面既攝影公司!

vitasoy 寫道:
記住問埋人地加一張相要幾錢,相底又幾多錢,cd又幾多錢,因為通常package好平,但加加埋埋就好貴。

大宅

karenlovelybb,
唔該曬你呀!我上過個網睇,D相好靚,仲好"pro"添,我會打去問清楚先决定。Thank you!

民房

CCC媽咪:
我介紹柴灣依間studio d 相真係好靚, 不論係畢業相, bb相影都好靚, 所以我仲有一年就完成我既master, 我都會揾佢地影畢業相同全家福! 好在我係OU讀, 有discount :mrgreen: , 仲有如果係OU同學帶bb去影bb相, 出示學生證, 仲有discount, 好似有8折, 詳情請看此OU網頁: OU Benefits for Members
OR
Discount for BB Portrait
不過, 記住預約影相, 聽聞佢地既booking都好full!

CCC媽咪 寫道:
我都覺得 I DO 吾掂, 又貴又吾靚, 我有朋友最近去影過個人婚紗照, 影了成 $20000, 很不值, 我不如去其他婚紗鋪都不用禁貴, 另外提議柴灣這間 studio (Baby dreamland)有無人影過, 我都覺得佢 d 相好靚, 不過就貴 d.

複式洋房

國民生產總值:312

Tks msg fm karenlovelybaby. I studied BBA in OU from 1997 and graduated in 2004. I haven't take photo at end Dec since I've pregnant in 8 months already (I got 120 credits after passing exam on Feb and get pregnant on May last year). After reading yr msg, I plan to take photo in this studio for me and my baby.

My baby girl borned in QEH on 18-Jan-05, weight 6.5 lbs.

珍珠宮

國民生產總值:36964

wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

同意!!! :lol:

民房

baby8888,

[size=medium]有好消息 - bb 影靚相

柴灣Studio - Baby Dreamland Portrait Studio 又有新promtion呀! 多左好多 package 選擇, [size=large]Click Here to See New Promotion

新promotion係:
1) join package 即送一個相架
2) 將package d 相免費 upgrade 去 8R
3) 又可以優惠價做相架, 佢d相架真係好靚!
[size=large]Click Here to See 相架
4) 如果又 join 埋佢地 birthday club 成為會員, join package 既價錢over某一個額, 又有多幾個相架送!

[size=large]Click Here to See NEW Background 我好鍾意 Cowboy 衫 & 背景, 好靚, 至於, Class Room's background 都好靚! 我相信你都會鍾意!

舊package好似無左, 唔知新package, 我地OU仲有無20% discount, 等我明天打去問問....

問左啦! 因為有new promotion 所以只有9折優惠!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.