跳至

首頁

尾頁

版主

2020勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

有相睇呀!!! 【豪嘩團年開心派對】-- 第二輯

*** 第二輯呀!!! ***

終於upload完啦!!!

### 第一輯O向呢度 ###

請缺名者儘快通知其名字, thx

複式洋房

Re: 有相睇呀!!! 【豪嘩團年開心派對】-- 第二輯

小倩,

麻煩晒你呀!我個B真係唔合作,
影相個陣係度喊!

民房

小倩,

唔該晒, D相影得好靚呀!

子爵府

小倩:

輯相影得好靚呀! 因為輯相, 我先知道好多媽咪個名呀^^

不過, 我個囡一係喊, 一係訓覺, 好唔合作呀!

下次出黎, 真要麻煩妳老公用專業角度, 幫手影張媽咪抱抱BB大合照, 場面會好壯觀啊!

大宅

小倩,

哈哈...D相好正呀...蕎蕎比你老公影左張(打咸露)相...好搞笑

版主

2020勳章 玩具勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

尋人!!

第二輯8-12的媽媽請報上名來... (如果有邊個可以報料就真係麻煩晒啦!!)

另外第一輯尾二尾三O個兩張, 主角係咪BB-C? 我唔肯定, 如有錯, 請指正!!

大宅

Re: 尋人!!

小倩
d 相好pro 呀, 仲咁有心機記哂d名, 好犀利呀! 咁多個靚爸媽同bb, 真係好難認得哂同記唔哂d名架! 唔該多謝哂你個hubby呀! 佢實成日同你阿b影好多靚相喇! :mrgreen:

係呀, 係BB-C同佢個米之連BB呀 , 哈哈, 佢坐嚮我隔離架!! :wink:

男爵府

唔該晒你呀, 小倩, 同埋你老公呀, 佢真係好pro呀.

真係犀利呀, 你認得晒我地d名

大宅

小倩 寫道:
第二輯8-12的媽媽請報上名來... (如果有邊個可以報料就真係麻煩晒啦!!)

小倩,8-12係我呀 d相好靚呀,你老公真係好好人呀,我囡見到佢都笑呀,佢又同我個囡影左咁多相,唔該晒呀~ 哎呀~都無機會同你傾下計添 但我有遙望你架,因為我認得kevin仔呀~ hehe~

另外,標題點解變左"Re: 尋人!!"既? ?-(
Prudence is my Treasure. She was born on 04 Nov 2004~ p:-Dq

男爵府

因為小倩有佢出過佢自己張相, 所以我認得...有d望住個bb又講唔出個名...哈哈

男爵府

小倩
你老公真係好pro呀...一定要做大會指定攝影師...最衰我晴晴個日成日
我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

男爵府

Smilesun

o個日我帶左相機, 不過淨係同你b女合照左一張, 因為呀仔由一開始食野訓到返屋企, 成7pm先起身, 我比朋友睇過張相, 佢地都話佢地好似樣呀~ :mrgreen: [img][/img]

大宅

嘩! 又真係有 9 成相似喎!! 尤其是個咀同下爬仔部份呀!
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

大宅

lui_BB,Smilesun:
你哋BB真係好鬼死似呀,孖嘅一樣!

版主

To All:

終於完成啦... 所有媽媽的名字都已更改完畢!!

仲有半筒相未晒, 過多幾日天氣好D影埋佢就會拎去晒O架啦!!

男爵府

小倩,
你老公係用DC 定係菲林影架...唔係好明呀. ?-(

版主

baby_kawaii:

佢係用傳統單鏡反光相機影O架!! (即係菲林囉~~~)

佢好奄尖O架... 依家D貴價DC佢睇唔上眼, 因為又貴, 但質素唔係咁好喎... 我都有部平價DC (當年買都唔平), 佢只會粗影囉 (或者工作時當ref咁影低工作情況)

男爵府

小倩,
唔好意思.我對呢d 唔熟.咁點解用菲林影.又可以變成file 0既?

侯爵府

我唔知點解呢兩日開唔到呀?星期一都開到架!

第一輯與第二輯有何分別?

版主

baby_kawaii:

因為沖相時佢送埋photo CD囉... 咁我咪可以唔使自己scan D相咁煩!!

~fion~:

可能太多人同時睇所以線路緊忙呀... 我噚晚都等O左好耐先開到... 仲有兩輯相係別兩筒菲林嘛~~~ 遲下仲有第三輯O添!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題