意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 74|主題: 127297

放假補錢問題..

大宅

國民生產總值:1665

放假補錢問題..

如工人星期日唔放假,叫我比返錢佢,你地張糧單簽收上會點寫?
當佢放左假定加在SALARY上呢??
因為好似話假期唔可以用錢代替的~

大宅

國民生產總值:3619

Re: 放假補錢問題..

當佢放左假, 重要佢簽收假期...
千萬別寫用錢代替...
免日後arguement

子爵府

國民生產總值:14347

好媽媽勳章 BK Milk勳章

通常支票寫 $3270, 假日補水就比現金, 仲要佢簽收時寫明4天假期 e.g. 1月份假期(1/1, 10/1, 13/1, 15/1).

該用戶已被刪除

伯爵府

國民生產總值:15632

當放了假.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

子爵府

國民生產總值:14347

好媽媽勳章 BK Milk勳章

H&A
我個工人係印印, 在簽收紙上有埋印尼文 , 如你要要等明天, 因我個file 係屋係.

p.s. pm你個 e-mail 比我.

複式洋房

國民生產總值:440

Susanna:

would you send me one?Please!!
Email: [email protected]

Thanks a lot
SUSANNA 寫道:
H&A
我個工人係印印, 在簽收紙上有埋印尼文 , 如你要要等明天, 因我個file 係屋係.

p.s. pm你個 e-mail 比我.

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1641

Hello,

Please check pm.

大宅

國民生產總值:2708

H&A
Hi! Your bb girl is very cute, I love her smiling face and her photos are all very lovely! The bigger one on the Left hand size make me feel she look like a little angel! CUTE!

Sorry for the disturb,everybody! :mrgreen:

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.